Коя версия на ynod сложи?При мен на Амико8900 с v18-t35(имидж HybridPli) работи много стабилно и нямам никакви проблеми.Сложих накрая ymod проблемите с него са минимални.
34, но приемника изгоря, така от нищото изпуши. Ще го оправят гаранционно, но при втори проблем със захранването не се знаело дали ще поемат. Нещо започва да ми се разваля мнението за тези приемници. Това май си най-обикновен приемник (тип турски) просто има линукс за него, иначе изработката явно не е кои знае каква. Тъпото е че аз уредих приемника на колегата и сега след това което казаха за гаранцията, той е мнителен какво съм му препоръчал. Това за гаранцията го казват вносителите не продавача.
Неприятна ситуация,но захранване се прави ,аз не съм имал такива проблеми имам приемника повече от две години и съм доволен при цялото това ръчкане все още е здрав (чукам на дърво). А нали знаеш смърт без причина няма, така че сигурно има някаква.
Знам че колегата не е правил нищо, за да го повреди на сила, каза ми само го вдигнах, за да извадя операторският под него и изпуши. Щом при тази процедура може да се прецака, но ясно аз мисля че е случайност, просто не ми допадна това което ми казаха за гаранцията.
Може ли да кажеш от къде е купен. Ако не ти се казва тук пиши на лични.
То закупуването няма значение все пак закупен е от Пловдив (продавача е безкрайно коректен), сервиза за България е един Пасат Пещера. Те са сменили дефектиралата част в края на краищата се бил оказал предният панел, но предупреждавали, че с неща свързани с захранването "малко се дърпали да ги оправят гаранционно", тоест клиента не подавал качествено захранване или казвали че имало токов удар. Все пак колегата е говорил с продавача и той му е споделил, дано не го е разбрал погрешно нещо и така и аз да ви заблуждавам. Ще видим сега дали ще прави проблеми и ще ви пиша.
то какво ли вече се произвежда с хубави елемети на днешно време, особенно кондензатори. по нашите магазини още като го закупя и замеря има 10% в минус а на кондензатор произведен в 20-ти век свален от шасито и замерен е с 10% в плюс и то работил естествено. има и хубави елементи но в БГ-то за съжаление е доста трудно за намиране.
Ако щеш вярвай но чак сега зацепих, чe е Golden Media. Връщам си думите назад - все едно не съм го писал. Между двата няма да сравнявам.
По отношение на sрak или enigma2 ще кажа - зависи с каква цел се ползва приемника.
Ако се гони мултимедиа и интернет за предпочитане е spark. Много по-удобен е и си има браузер opera. Също клипове от тубето се гледат без проблем. Пробвал съм и kartina tv и тя движи пълно.
Неудбството на spark е в телевизионната част. По-трудно навигиране в ченъл листата, по-малко възможности за така нареченото от нас ръчкане.
За Е2 - удобство за гледане на телевизия. Като се извади ченъл листа се вижда предаването и колко остава от него.Букети и редакция на канали също се прави по-лесно. Има и мултимедиа аз я ползвам но пък там има проблеми при отваряне на субтитри. Не всеки имидж ги отваря. Другото нещо е че енигмата още не е напълно изкусурена за sh4 процесор. Тва което съм забелязал е и драйвърите за тунера и слота за карта. В тунера главно се забелязва, че дава грешни показания за сигнала. В смисъл(поне аз така си го обяснявам) приемника си помни едни и само тях си дава и по тях работи дори и да се променят. Случай от преди малко - поради затрупана антена от снега сигнала пада и почва фрийзване. Казах да почистят антената и след почистването същата работа. Рестарт на приемника и работи.
За слота пък съ забелязал че е много ленив. По-точно големи времена дава на картата също така и чипа на картата загрява и то доста. За това картата ми е във феникс и всичко е наред.