Originally Posted by
Devnull
Ако щеш вярвай но чак сега зацепих, чe е Golden Media. Връщам си думите назад - все едно не съм го писал. Между двата няма да сравнявам.
По отношение на sрak или enigma2 ще кажа - зависи с каква цел се ползва приемника.
Ако се гони мултимедиа и интернет за предпочитане е spark. Много по-удобен е и си има браузер opera. Също клипове от тубето се гледат без проблем. Пробвал съм и kartina tv и тя движи пълно.
Неудбството на spark е в телевизионната част. По-трудно навигиране в ченъл листата, по-малко възможности за така нареченото от нас ръчкане.
За Е2 - удобство за гледане на телевизия. Като се извади ченъл листа се вижда предаването и колко остава от него.Букети и редакция на канали също се прави по-лесно. Има и мултимедиа аз я ползвам но пък там има проблеми при отваряне на субтитри. Не всеки имидж ги отваря. Другото нещо е че енигмата още не е напълно изкусурена за sh4 процесор. Тва което съм забелязал е и драйвърите за тунера и слота за карта. В тунера главно се забелязва, че дава грешни показания за сигнала. В смисъл(поне аз така си го обяснявам) приемника си помни едни и само тях си дава и по тях работи дори и да се променят. Случай от преди малко - поради затрупана антена от снега сигнала пада и почва фрийзване. Казах да почистят антената и след почистването същата работа. Рестарт на приемника и работи.
За слота пък съ забелязал че е много ленив. По-точно големи времена дава на картата също така и чипа на картата загрява и то доста. За това картата ми е във феникс и всичко е наред.