Здравейте,
Мисля да пробвам multifeed между 1.9Е и 0.8W с операторска антена на Мтел.
Някой пробвал ли е такава конфигурация?
На Thor се целя към Digi, UPC и Focus.
Здравейте,
Мисля да пробвам multifeed между 1.9Е и 0.8W с операторска антена на Мтел.
Някой пробвал ли е такава конфигурация?
На Thor се целя към Digi, UPC и Focus.
И аз съм се приготвил за същото но с вивакомска, само чакам времето да се оправи и ще споделя.
Евентуално по Великден ще я монтирам. От сега започнах размени за rcs/rds/digi tv, upc/focuse/ess Според мен това са операторите там
Също и Canal Digital, аз мисля да сложа 1.9Е в центъра, а от двете страни съответно 4.9Е и 0.8W.![]()
Гледах ги и тях обаче норвежкия лъч няма как да стане останалите там повечето са само на Норвежки език. Като цяло си прав за хващане мисля че има няколко транспондера. Теленор за тях няма линии незнам дали ще може да се направи нещо.
Мтел-ската антена е 80 сантиметра. Схемата работи с дадения от тях моноблок. Когато тествах, трябваше да глася максимума, по1.9, защото ми идва по-слабия спътник. Вярно, че с моноблока в случая е компромис, но приемлив за близо до 3 градуса отместване.
И виваком имат 80см антени, моята е точно такава. Хванах 1.9 градуса, 94% ниво с конвертор в центъра, но нямах време да слагам втория конвертор и да търся 0,8w за да дам резултат.
Ето малко снимки, пресни от днес:
[ATTACH]27862520180328_102610.jpg[/ATTACH]
20180328_102558.jpg20180328_102545.jpg
20180328_102527.jpg
Супер аз ще пратя другата седмица понеже тога ще е монтажа. Има ли смисъл да пускам тема за какви канали ще се добавят на 1.9 или само да се занимаваме с техническите въпроси защото всеки може да си намери другото в сайтовете за честоти?