Оператора пак мисли някакви системи в момента, отказват за предплащане въпросният пакет.
Оператора пак мисли някакви системи в момента, отказват за предплащане въпросният пакет.
Да ги пускат само на в2? Може да са против че се шери ...
Платих го днес...за месец напред :)
В1 естествено.
Обаче за по-голям период, на мен ми отказаха.
Цялата работа опира до там че имат не платени вземания към ХБО и не могат да се договорят от януари нататъка.Това е за сега разбира се,дано постигнат споразумение защото иначе ще дойде на дневен ред ВИВАКОМ.Ще трябва да и се обърна внимание на кодировката ако искаме да гледаме ХБО с БГ субтитри.
Bulsat са с най-много абонати 100% тези от хбо ще им клекната. На операторска тояга няма да гледам така че виваком отпадат за мен.
Субтитрите са отворени и си вървят без картина така че има начин за downstream само на субс и после си ги добавяш към стриима с картината, разбира се това е само на теория.
Буля имат проблеми с много телевизии ще видим какво ще измислят да се запазят. А колкото бибакома до колкото разбрах ндс-а се чел в оскама и се шери но макс 2-3 клиента.. а пък и това връщане на нещата изобщо не е изгодно, разбира се че може да се излезе с номера че е откраднат но-после няма да може да се плаща..
Благинчи,отде го разбра бре,па и ограничение по юзери,нема такъв хит!Иначе е нормално да има само по 2-3 юзера на процес,повече не е препоръчително,както и макс 2-3 рийдъра,всичко друго е извращение!
От интернет ми попадна информация, че договора с НВО за 2013 година вече е подписан, цената остава непроменена и абонатите вече ще могат да си предплащат.
Преразказвам тази информация, защото не съм я чел в някой официален сайт и го приемам като слух.
Ако някой има въможност да се пробва да плати, може да го повърди.
Най-вероятно по тази причина ми казаха че януари се плаща след 26.
Чудя се дали да го плащам ХБО същите филми ги дават по скай ук. Замислям се дали да не си платя само синемакса макар и да не е hd там има много повече стойностни филми.