Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 63

Thread: Некоректни потребители при размяна

Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Re: Фалшиви размени от некоректни потреб.

Quote Originally Posted by malerto View Post
    Zdraveite iskam da obqsnq kakvo se e sluchilo, a imenno pribiram se sled kato otsustvah izvestno vreme po rabota i otkrivam che malkiq mi brat e vlizal v profila mi i e razmenql platenata mi liniq za drugi linii i e zaburkal strahotna kasha i jelaq da se izvinq ot negovo i ot svoe ime na zasegnatite ot tazi burkotiq kolegi i na foruma za ujasno neudobnata situatziq i da gi prizova da sprat izpratenite ot tqh linii i da ne zloupotrebqt s platenata ot men liniq, koqto ne bih razmenil, zashtoto e za lichno polzvane i e platena na kolegata djzmei, na kogoto sushto se izvinih ot moe i ot imeto na brat mi za nedorazumenieto, koeto se e poluchilo i se nadqvam i za v budeshte da sledite i svoevremenno reagirate na zloupotrebi na nekorektni potrebiteli i vi jelaq veselo prekarvane na predstoqshtite prez dekemvri praznitzi.
    Здравейте искам да обясня какво се е случило, а именно прибирам се след като отсъствах известно врвме по работа и откривам че малкият ми брат е влизал в профила ми. Разменяме платената ми линия за други линии и е забъркал страхотна каша. Желая да се извиня от негово и от свое име, на засегнатите от тази бъркотия. Призовавам всички да изтрият изпратените от тях линии и да не злоупотребяват от платената от мен линия, която не бих разменил защото е за лично използване и е платена на колегата djzmei, на които също се извиних. Надявам се в бъдеще така да своевремнно да реагирате на злоупотреби на некоректни потребители и ви желая весело прекарване на предстоящите празници.

Български превод:

turbopower

2. Advertise Here
    Uploads
    129

Колега малко плоско ти звучи историята, но аз се радвам че писа. Следващият път в който пишеш на латиница ще го отнесеш, независимо дали си ти или брат ти

Излиза че изкарахме на яве още един паразит djzmei Той прави безплатни размени и след това ги продава от същият кам с които разменя с вас. Няма да се учудя ако продава и разменените от него линии.

Не разменяйте с този колега, недобросъвестен е и се използва доверието ви за собствена полза.

Сега ще го отразя и в международната секция и в секцията за некоректни, всичките му теми за размяна ще бъдат изтрити. Дайте му отрицателен рейтинг заслужил си го е.

Member
    Uploads
    0

Не мисля че съм заслужил за отрицателен рейтинг, поради че не съм направил на никой нищо лошо и не съм убидил никой никога.Колега който казва че е платена моята линия има друго на предвид но понеже не е обаснил ще кажа аз за какво става дума.Имам локална карта на сателайта която споделям и със човека си делим таксата като аз му пускам да я гледа и то на 2-3 телевизора.Така че не мисля че съм злоупотребил с когото и да е и нека не дийстваме толкова импулсивно ако е възможно.Аз смея да кажа че не съм редовен посетител даже на форума и това може да го види turbopower предполагам.

Uploads
    129

Quote Originally Posted by djzmei View Post
    Не мисля че съм заслужил за отрицателен рейтинг, поради че не съм направил на никой нищо лошо и не съм убидил никой никога.Колега който казва че е платена моята линия има друго на предвид но понеже не е обаснил ще кажа аз за какво става дума.Имам локална карта на сателайта която споделям и със човека си делим таксата като аз му пускам да я гледа и то на 2-3 телевизора.Така че не мисля че съм злоупотребил с когото и да е и нека не дийстваме толкова импулсивно ако е възможно.Аз смея да кажа че не съм редовен посетител даже на форума и това може да го види turbopower предполагам.
    Виновен до доказване на противното. Мнението на malerto, не е доказателство, защото той те натопи без да иска. Пък и след неговите изцепки на първо време, незнам кои би му повярвал.

Нещо пак се оплете в темата ти за размяна рекламираш друга карта, изглежда че и за нея лъжеш. http://www.satsupreme.com/showthread...xchange-c-line
    Не си споменал нищо за сателит бг или ще кажеш, че си я закупил вчера най-вероятно (след последният ти ъпдейт на темата ти за размяна).
    Когато си делиш с някои абонамента на сат бг ти дават втора карта. Аз самият правя така, така че моля те спри с лъжите или ще ти наложа перманентен бан.

Тази тема е информационна, всеки сам си решава дали да прави размени или не.
    Това дали си редовен посетител няма никакво отношение по случая.

Member
    Uploads
    0

Опитвам се да запазя добрия тон но ти ме провокираш.Тва че тука т този форум некога съм разменял друга карта пък въоще не ме засяга и няма никакво отношение по темата.Картата на сателайта ми е от доста време не е от вчера бъди сигурен в това.Даже съм писал и на колеги тук във форума за размяна със тази карта и могат да го потвърдят че не е от вчера въпреки че не желая да се истъквам точно пред теб и да доказвам каквото и да било.И не ми казвай каде колко и какви карти дават бъди сигурен че съм запознат.А като не ти харесват лажите ми не ги чети бе. А що се отнася до бана който ще ми наложиш се тая си е сещаш ли се.То ти явно само тва умеееш да правиш да се заяждаш с хората и да го банваш браво на теб супер си.

Uploads
    129

Колега казах ти, виновен си до доказване на противното. Относно бана ако си го заслужиш ще си го получиш, за сега съм ти пратил предупреждение само.
    Съмненията не са ми до толкова че имаш карта на Сат бг, а до версията че си я делите, но без да използвате промоцията за втора карта, а през линия.

Точка по въпроса, не искам да те провокирам с нищо, искам единствено да спреш да увърташ. Продаваш шеринг или не продаваш си е твоя работа, важното е да не използваш безплатни размени с пазарна цел.

Сигурно и другата ти карта ntv+ реална, в това съм абсолютно убеден че не е така и че лъжеш за нея.

Това да имаш 2 локални карти, а да разменяш само едната, според мен е съмнително и необичайно.

Ако искаш да ме обориш и да изчистиш името снимай картата ntv+ като до нея снимаш и личната си карта (изтрии само последните цифри от ЕГН и номера на личнната карта).
    Ха сега да те видим, дали си коректен.

Member
    Uploads
    0

Добре колега така да бъде явно требва да знаеш всичко ти.Първо никъде не съм казал че имам две локални.Второ онази карта за НТВ виж ми поста от кога е.Такава карта не ми се вижда в линията от доста време и мога да ти кажа че доста хора могат да го потвърдят макар и да не само от този форум, така да се каже и въобще не претендирам че в момента имам такава карта за споделяне.Що се отнася до сегашната ми карта явно си настоятелен да разбереш за какво става дума.Добре де а не си ли се замислял че така да се каже втората карта на сателита с която си направил партия вече с един човек можеш да я раделиш и нея като такса например със друг а.Ще спра до тук мисля че ще разбереш за какво говоря нали.

Uploads
    129

Да колега, разбрах те какво имаш в предвид, няма смисъл да продължаваме с полемиката.

Uploads
    129

Quote Originally Posted by djzmei View Post
    Така е няма смисъл, поне дано съм си изчистил името.
    Никои не беше се съмнявал в теб преди да пише колегата malerto
    Предлагам ти да пуснеш тема с линии за тест (самите линии се разменят само на лични), след като си кажат мнението колегите относно размяната. Тогава когато фактите говорят, няма да има никакво съмнение.

Uploads
    129

Quote Originally Posted by Devnull View Post
    Погледна ли че се пише на БЪЛГАРСКИ.
    Не те разбрах какво имаш в предвид.

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Advertise Here