Ако не ти е искал пари ,няма нужда да говориш така.Тук не се предлагат професионални услуги и най вече 24 съпорт.
Ако не ти е искал пари ,няма нужда да говориш така.Тук не се предлагат професионални услуги и най вече 24 съпорт.
Защо бре,всеки има право да си каже мнението.
Още повече човека е описал точно каква е ситуацията та всеки да може сам да си направи изводите.
Да така е темата дори не е насочена само към преследване на платени сървари в които се правят пари от свободни размяни.
Основното е да се съобщават хора с нестабилни сървари, които оферират че са стабилни, фалшиви карти или такива които правят голям трафик на картите ви. Последните са най-лоши защото твърде вероятно е техни линии да са във публична размяна (линии която могат да се използват от всеки и са публикувани).
Тук май всички са се родили научени как се правят сървъри ,кешекс, емулатори, кодировки ?!
Нали затова е форума да се споделя опит ,а не да се плюе този и онзи, djzmei може да е имал проблеми със сървъра и да не е знаел кое как става,но с времето да се е научил,защо са тези плюнки?
Не съм съгласен напълно с теб. Колегата споделя че размяната му с друг е била нестабилна, все пак не е уточнил дали му е било обещавано да е стабилна.
Отсрещната страна казва че това вече отдавна не е така (сървара му е ок), според мен сега трябва да му прати линия отново за доказателст и упровержение.
Целта на този тип теми е да се препоръчат стабилните хора за размяна ( http://www.satsupreme.com/showthread...8F%D0%BD%D0%B0 ) и да се предпазим от недобросъвестните.
Според мен изобщо не е оплюване. Както се вижда дава се възможност за мнение и на двете страни, които опровергае това в което е обвиняван, на точно този човек които го е направил, според мен ще извлече само позитиви.
Размяната в бг секцията на SatSupreme е основана на качеството не на количеството. Това ще остане и за напред.
С онзи човек при условие че не си спомням къде как и кога съм разменил е било доста отдавна това вече е ясно.Също така най вероятно е било във фрйй секцията и не съм имал локална карта и нещата са по различни предполагам всички го знаем това.Другото което е аз никога и никъде не съм претендирал че имам стабилен сървър, даже с хората като раменям казвам че пускам линия за тест и сами да решат дали им харесва или не.Никой никога не сам убеждавал и спорил че сървара ми е 6.Все пак аз съм начинаещ и те първа има доста да уча.
Пич, аз съм Пакостник, от един друг форум. Ще се сетиш.
Нищо лично, просто искам като се прави нещо, да е както трябва, не казвам че другите са перфектни, всеки си има недостатъци някъде, просто трябва да ги оправяме, за да няма фрийзове и нерви докато се гледа. Аз не съм на принципа да има много карти, а да може да гледаме нормално с това с което разполагаме и да няма проблеми като засичания и т.н., па дори и да са по-малко картите. За това вече обменям само локални или на 1-2(хопа макс). А и ти, точно тогава беше ми казал, да не разчитам сървъра ти постоянно да е ЪП, защото приемника ти не работил 24ч и че си го пуснал само за "кеф" не си спомням точно... И за това реших да се разкачим. Тъй като през по-голямата част от времето беше офф.
Да така е, навремето беше така но малко по малко вървим на горе по стълбичката.
djzmei 4 страници от темата основно е за теб, предлагам ти да спрем до тук. Започвай на чисто, предполагам разбра кое не допада на колегите, от тук на татък от теб зависи.