Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 63

Thread: Некоректни потребители при размяна

Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Re: Фалшиви размени от некоректни потреб.

Quote Originally Posted by djzmei View Post
    Добре колега така да бъде явно требва да знаеш всичко ти.Първо никъде не съм казал че имам две локални.Второ онази карта за НТВ виж ми поста от кога е.Такава карта не ми се вижда в линията от доста време и мога да ти кажа че доста хора могат да го потвърдят макар и да не само от този форум, така да се каже и въобще не претендирам че в момента имам такава карта за споделяне.Що се отнася до сегашната ми карта явно си настоятелен да разбереш за какво става дума.Добре де а не си ли се замислял че така да се каже втората карта на сателита с която си направил партия вече с един човек можеш да я раделиш и нея като такса например със друг а.Ще спра до тук мисля че ще разбереш за какво говоря нали.
    Аз сега загледах май съм сляп. Виж човек ти публично си признаваш и с това си правиш реклама, че продаваш шеринг, делиш си таксата на едната карта на други хора в същото време втората карта си я дал на човек които ти дава половината такса. Също се рекламираш, че трети си пуснал втори и трети телевизори.
    Ето и първата ти версия там се потвърждава това.
    Имам локална карта на сателайта която споделям и със човека си делим таксата като аз му пускам да я гледа и то на 2-3 телевизора
    Извинявай, номерата си ги предлагай в други форуми.

Нарушил си тази точка от правилата.

We do not allow people to post threads to advertise or solicit a paid cardsharing service other than in the therefore specified forums. Posting links to such services other than in the therefore specified forums is also prohibited.

Ние не разрешаваме хората да пускат постове и теми, в които склоняват или рекламират платени услуги за кардшаринг, извън специализираните форуми за това. Публикуването на линкове за такива услуги, извън специализираните форуми не е позволено.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Re: Некоректни потребители при размяна

Явно с теб няма да се разберем и ми писна да ти се обяснявам.Прави каквото искаш.Нека хората си кажат мнението които са разменили с мен.За мен те са по важни от теб и твоите теории.

Senior Member
    Uploads
    1

Колегата djzmei е много точен! Не знам за какво го нападате и си правите грешни изводи.

Uploads
    129

Quote Originally Posted by woooow View Post
    Колегата djzmei е много точен! Не знам за какво го нападате и си правите грешни изводи.
    Никои не си прави грешни изводи, четем каквото е написал.

Аз нямам нищо против човека, не твърдя че не е точен, дори го приветствам че е честен. Той пише публично, че продава шеринг и напрактика с обясненията за това се той се рекламира, а това е неприемливо, поне в този форум.

Незнам какви са вашите разбирания, но моите са че това не е редно, публично да бъдат рекламирани такива услуги, макар и косвено. Пък и съм убеден че колегата препродава и всичко друго което получава от вас, а не само картата на сателит бг. До колкото си спомням колегата joropet беше получил "платената" линията на змея (по погрешка), нека той пише дали е получавал само една карта на сат бг или е имало и други.

Senior Member
    Uploads
    1

Колегата има точно локалната, която е описал. И я има от доста време. И Боби, мисля, че си малко краен. Преди време и аз разменях с теб. Пак ще ти го припомня, но помниш ли как приключи размяната ми с теб? Накара ме да ти купя линия от платен сървър и да ти я дам за лично ползване щото тогава нямах нищо да предложа. Мисля, че е нормално след като нямаш какво да предложиш, поне да помагаш на човека, който също ти е помогнал с нещо. djzmei беше първият човек, с който размених каквото имам и една стотинка не ми е искал за нищо, дори когато нямах и какво да предложа!!!

Senior Member joropet's Avatar
    Uploads
    2

Ха, линията, която ми пратиха погрешно от колегата @djzmei, ми направи основно впечатление с това, че е без право на решер. Нито на локална, нито на хопове. Какво може да значи това - сами преценете. И понеже тука започнахме да се нападаме, а на мен ми се струва, че Боби най-малко го заслужава, ще припомня на @djzmei, че и преди сме разменяли и още тогава му казах (това бе причината да спра с размяната), че не е нормално да имам над 20000 заявки за 4 часа. Аз си мисля, че всичко е от ясно, по-ясно.

Uploads
    129

Quote Originally Posted by woooow View Post
    Колегата има точно локалната, която е описал. И я има от доста време. И Боби, мисля, че си малко краен. Преди време и аз разменях с теб. Пак ще ти го припомня, но помниш ли как приключи размяната ми с теб? Накара ме да ти купя линия от платен сървър и да ти я дам за лично ползване щото тогава нямах нищо да предложа. Мисля, че е нормално след като нямаш какво да предложиш, поне да помагаш на човека, който също ти е помогнал с нещо. djzmei беше първият човек, с който размених каквото имам и една стотинка не ми е искал за нищо, дори когато нямах и какво да предложа!!!
    Аз не съм ти предлагал нищо публично, пък и пари не съм ти искал. Ти тогава ме излъга, започнахме да разменяме, като направих компромис че нямаш локална и ти ми каза, че до няколко месеца ще имаш. Месеците минаха картата не се появи, само оправдания от твоя страна. Накрая ти след като неможеш да ми осигуриш карта (макар в темата си за размяна да съм писал че разменям само срещу локални от среща), ако искаш купувай линия от някъде, но не съм ти рекламирал сървари или нещо друго, единствено ти предложих вариант, защо за теб е полесно да гледаш на готово отколкото да си плащаш абонамент като мен.
    Предложих ти ако искаш да ми дадеш такава линия, защото ти се свидеше плащането на абонамент, а линията е по евтина (само заради това ти направих компромис, защото се жалваше че си социално слаб, а не че ми трябва карта от точно такова място). Обаче, ти вече беше усетил вкуса на безплатният обяд, от моята линия и затова започна да правиш циркове.

Вместо да си ми благодарен за времето което те чаках да ме увърташ, ти започна да ме обиждаш на лични в друг форум и в този.

От тогава ми е за урок че с такива некоректни като теб, компромиси не трябва да се правят. Ще е добре и теб да те добавя в първият пост добре че ме подсети (но не виждам смисъл да го правя, историята е стара вече и се надявам че си се променил)

Така че най-добре сведи глава и си мълчи, защото се излагаш пред всички нас, с изкривената си само в твоя полза представа върху нещата.
    Виждам че си желаеш да ме оплюеш пред всички, но делата ми доказват, че няма кои да вземе мнението ти за миродавно.

Ти четеш ли какво е писал Жоро, като му е попаднала платената линия от malerto. Или ще продължаваш да твърдиш на черното бяло.

Змея твърди че иска на хората пари само за картата на сателит бг и то на повече от 1 човек, това е доказателство че продава шеринг. Също така освен картата, на сат бг пуска и всички карти които е разменил с вас. По този начин печели на гърба на абонаментите ви и размените ви. Ти твърдиш че това е нормално така ли?

Uploads
    129

Човек разбери нещата буквално, правихме размяна с теб, ти ми каза че ще имаш карта, не намери такава и приключихме размяната. Мен не ме устроиваше това е. С кое съм те измамил така или иначе без да имаш локална нямаше да разменям с теб. Преди да спрем да разменяме те уведомих за това, с какво бях не коректен. Аз не съм те изнудвал написах ти вариант, като не съм те задължавал с нищо.
    Когато едната страна не я устройва размяната какво става приключва и точка.

Ти изкарваш работите все едно сме подписали договор за доставка, дори и да е така ти него спази защото се съгласих да сменям с теб, ако осигуриш локална както аз ти давам на теб. Ти помниш ли какво ми писа до няколко месеца може и да намеря. Ок мен това не ме устройваше за това прекратихме.

Кой е некоректният според теб?

Като гледам как защитаваш змея, вероятно и ти си същият паразит като него.
    Това последното което го писа е най-голямата глупост, и ще си получиш предупреждението за него. Ами както си го написал излиза че изкарваш всички платени сървари за законни. Aко една карта се гледа от 20 човека срещу пари, според мен това не е свободна размяна, а предоставяш собствената си карта срещу пари на група от хора.

При условие, че след цирковете от твоя страна, аз няма никога да разменям с теб, за това си позволяваш да пишеш неща които вече сме ги уточнили на лични.

Все пак ще оставя постовете ти, с изключение на тези в които си нарушил правилата. Аз нямам какво да крия по адрес на миналата ми размяна с теб.

Между другото не те препоръчвам на никои за размяна, защото постъпи некоректно с мен тогава, обижда ме на лични и ме излъга, че ще осигуриш локална карта за размяната ни.

Uploads
    129

Размяната с колегата AChechev не ме устройва.
    Картите са му редовни, но сървъра му е много нестабилен Uptime 5.3%
    Писах му лично съобщение, след няколко дена чакане, така не ми отговори.

Member Pakoo's Avatar
    Uploads
    0

Хайде и аз да споделя лошият си опит с djzmei. Не много отдавна, бяхме разменяли линии и само мога да кажа че сървърът му беше доста нестабилен, ту го имаше, ту не.
    И самият факт, че през 5 мин. му сме сменяше броя на картите с по 100-200 в + и - , ясно говори че не е много сериозна работата при него.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Advertise Here