Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 41 to 50 of 63

Thread: Некоректни потребители при размяна

Member Pakoo's Avatar
    Uploads
    0

Re: Некоректни потребители при размяна

Quote Originally Posted by djzmei View Post
    С онзи човек при условие че не си спомням къде как и кога съм разменил е било доста отдавна това вече е ясно.Също така най вероятно е било във фрйй секцията и не съм имал локална карта и нещата са по различни предполагам всички го знаем това.Другото което е аз никога и никъде не съм претендирал че имам стабилен сървър, даже с хората като раменям казвам че пускам линия за тест и сами да решат дали им харесва или не.Никой никога не сам убеждавал и спорил че сървара ми е 6.Все пак аз съм начинаещ и те първа има доста да уча.
    Добре колега, радвам се ако е така! Със сигурност ще имаш шанс да го докажеш. Успех! :)

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

turbopower защо ми триеш отговорите.Мисля че са нормални без никъв проблем.Ако има некъв проблем кажи поне да знам къв е за да се поправя.

Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Проблема е че няма полза от тях темата за теб е изчерпана, отговорил си на всички които са имали претенции към размянта с теб. Започваш да се повтаряш в мненията за това ти изтрих предишното.

Добре имам конкретен въпрос към теб, ти какво реши ще продъжаваш ли да включваш свободните размени в линиите с които делите картата (няколко човека с повече от един телевизор)?
    Кажи тук за да знаем да разменяме с теб или не. Ако излъжеш ще се изложиш много, пред всички.

Отговори ми конкретно на въпроса, без да се оправдаваш защото ето тук са реалните доказателства от преди#26 и след тях няма какво да се каже.

Интересуваме какво мислиш от тук на сетне, онова което е преди остава в миналото (както се казва Нова Година нов късмет.
    Това е въпроса които е важен в момента и да приключваме, ако ти се пише само така колкото да си чешем крастата, тук не е мястото има други форуми в които това се допуска.

Member
    Uploads
    0

Не мисля че се повтарям където и да било, просто на теб не ти изнася и ги триеш но имаш право както се вижда, се пак си модератор.Що се отнася до моите размени те не са се променили и никога няма да се променят.Разменям където си искам и както си искам и с който си искам и се уча от ден на ден все повече и повече да се надяваме.Надявам се да съм ти отговорил.

Uploads
    129

Колега какво да ми изнася аз не разменям с теб и няма да разменям никога, поради това че продължаваш да си некоректен.

Ако имах лично отношение (да си ме измамил и мен) щях да бъда пристрастен. Моето мнение за начина на размяната ти се основава, на твоите постове и на тези на колегите които са имали вземане даване с теб. За всеки изтрит пост си получил предупреждение или наказание съгласно правилата, така че знаеш защо са изтрити. Последният за които се оплакваш е повтарящ с предишните, за него не съм наказвал, просто е изтрит като дублиращ.

Сега мнението ми като член на екипа, ти повече няма да имаш право да пишеш (всеки следващ твой пост в тази тема в които се оправдаваш ще бъде изтрит, а ти наказан за безполезен пост), по тази тема след като разбрахме какво ти е мнението, пък и никои няма да се оплаква от теб повече при положение, че всичко е ясно и ти декларираш, че няма да се промениш. Приключихме с теб в темата за некоректни, повече няма какво да се напише, пък и мнението ти вече не е важно, след като ясно и точно си написал какво мислиш по горе.

Все пак темата е информативна, на никой не му се забранява да разменя с теб, за мен е важно потребителите да са предупредени, при установен проблем в дадена размяна. Сърди се на клиента ти malerto #10 понеже той те издъни, не мисля че някои друг ти е виновен с нищо, ако не беше той никой нямаше да знае какви са ти отношенията с него.

New Member
    Uploads
    0

Аз пък немога да се оплкача от колегата djzmei. Вярно преди година не му беше много стабилен сървъра, но сега няма нищо общо с тогава и не разбирам защо сте го нападнали, че продавл или си делял картата с друг, като всеки сам може да решава какво и как да прави.
    За мен той остава коректен. Поздрави :)

Contributing Member blagynchy's Avatar
    Uploads
    29

Аз пък искам да се оплача от Али Баба и Аладин! Много не коректни и за нищо не стават, от нищо не разбират, но във всичко се бутат :d

Пичове стига сте са карали, правите от мухата слон. Стабилен не- стабилен... както беше написал някой по-горе -- Ако плащаш тогава имай претенции, иначе сега си чешате езиковите струни и си летите по нервите и правите на Боян рейнтинга също да лети ^^

–Искам всеки да се засегне от този пост :d–

________________________________________ _________-
    @Боби , виж сега не защитавам никого прочетох малко от темата и реших да вкарам малко хумор. Съответно щом не съм дадените доказателства означава че не взимам ми страна.
    За СатБГ или някой друг оператор няма значение, тук сме само заради "Хобито" /не телевизията/ пък който иска да изреже друг/ите винаги ще намери начин или с редактиране на оскама или с маскиране... без значение това си е Българската природа- както има приказка "Може на мен да не ми е добре, ама и на тебе няма да ти е" /общо взето това означава и всеки тайно я следва за жалост.
    А колкото до доказателствата не са ми ясни но щом се е издънил или сте го разбрали погрешно или той го е направил погрешно та е станало така.

Uploads
    129

Аз пък немога да се оплкача от колегата djzmei. Вярно преди година не му беше много стабилен сървъра, но сега няма нищо общо с тогава и не разбирам защо сте го нападнали, че продавл или си делял картата с друг, като всеки сам може да решава какво и как да прави.
    За мен той остава коректен. Поздрави :)
    Извинявай колега но не те разбирам, сат бг ти дават втора карта и така си делиш абонамент, макар и това да не е много легално защото картата се дава заизполване в едно и също домакинство.

В случая проблема е че срещу парите за препродажбата, той пуска и картите които е получил от размените с вас. Тоест печели пари от размените с вас. Помолихме го да не пуска за пари картите от безплатни размени той отказа. Това значи само едно че той няма уважение към хората с които разменя. Щом на теб ти допада това твоя работа, но моля те не го защитавай, защото така се принизяваш до неговото ниво.

Моля те прочети първо цялата тема преди да пишеш на изуст, има неуспорими доказателства срещу него, по тази причина е в списъка на некоректните!

Аз пък искам да се оплача от Али Баба и Аладин! Много не коректни и за нищо не стават, от нищо не разбират, но във всичко се бутат :d

Пичове стига сте са карали, правите от мухата слон. Стабилен не- стабилен... както беше написал някой по-горе -- Ако плащаш тогава имай претенции, иначе сега си чешате езиковите струни и си летите по нервите и правите на Боян рейнтинга също да лети ^^
    –Искам всеки да се засегне от този пост :d–
    Аз преди няколко поста писах да се спре, ама нищо чудно пък змея нарочно да ръчка, за да си прави реклама знам ли. Ок за да има мир от тук нататък постовете за djzmei в тази тема ще бъдат изтрити. В момента има мнения от защитници и от обвинители и от него, според мен повече няма какво да се напише освен разтягане на локуми.

Senior Member
    Uploads
    0

Здр. Юнаци спрял съм няколко човека (няма да изброявам nick name за сега) с ECMs NOK над 60 % както и 1200ms за каналите.

Member Pakoo's Avatar
    Uploads
    0

Колеги има едно много нагло същество подвизаващо се под псевдоним "kadarka" или "bobkata82".
    Първоначално обменихме само локални карти (бск за бск), но в последствие започна да иска карти и за други провайдъри. Като трябваше да му ги отделям по caid. Също така си спира картата за ъпдейт, като я вади от дриймбокса и я слага на булсатски приеник, след това я връща обратно.
    + Това:
    Една вечер до 3 часа си играх да му пускам оскам на Уиндолс ХП (тъй като не искал да му се товари приемника). А и понеже линукса е иключително сложен и труден за него, реших да му помогна. След дълги обяснения и мъчително тъпи въпроси така и не можа да схване "как ще има линукс и няма да има уиндолс на ПС-то едновременно". Всъщност реших му проблема като му пуснах оскам под уин със cygwin, за което и едно мерси не получих.

За сметка на това, постоянно продължаваше да ме тормози в скайп с претенциите си:
    ---
    [9.2.2013 г. 14:35:41] bobkata: q probvai maxni sky uk 28.2 i pusni sky itali
    [9.2.2013 г. 14:35:49] bobkata: na neino mqsto
    ---
    [9.2.2013 г. 14:52:18] bobkata: ok
    [9.2.2013 г. 15:05:24] bobkata: ako ima6 JSC + SPORT go smeni sas SKY UK
    [9.2.2013 г. 15:05:31] bobkata: ALL JAZIRA
    ---
    [15:06:18] bobkata: pak ti is4eznaxa kartite
    [15:07:57] Pakoo: izchezvat shtoto im pravish reshare
    [15:08:03] Pakoo: i ne stigat do priemnika ti
    [15:08:12] Pakoo: poneje se poluchava dvoen hop
    [15:08:30] bobkata: i
    [15:08:58] Pakoo: of
    [15:09:03] Pakoo: abe q mi trii liniqta napravo
    [15:09:12] Pakoo: pisna mi da se zanimavam s gluposti
    [15:09:19] Pakoo: ne stiga che edno mersi ne si kazal
    [15:09:25] Pakoo: emi samo pretencii
    [15:09:27] Pakoo: aideee
    [15:09:28] Pakoo.: chao
    [15:09:39] bobkata: are
    [15:09:41] bobkata: tapak
    ---
    Нямам думи... Пазете се от тоя малоумник, изключително некадъден, неграмотен, нагъл и арогантен селски тип!

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Advertise Here