Si info eshte shume e vertete. Njoh persona qe punojne te Tringu dhe kane 5 muaj pa u paguar. Sa per falimentimin nuk jam 100% i sigurte. por edhe une mesa po shoh frekuencat po mbyllen.
Si info eshte shume e vertete. Njoh persona qe punojne te Tringu dhe kane 5 muaj pa u paguar. Sa per falimentimin nuk jam 100% i sigurte. por edhe une mesa po shoh frekuencat po mbyllen.
***useless quote***
Q.r na thane syte :S
***useless quote***
ka mundesi te na tregosh burimin se ku e ke lexuar kete informacion,per mospagimin e faturave dhe te punonjesve te Tring?!
***useless quote***
Nuk e di tek te tjeret por tek une tring eshte ne rregull, me perjashtim te dy kanaleve, RTV 21 JUNIOR & Nat. Geografic. te gjithe te tjerat punojne ne rregull.
jam dakort me ty bobi un jo se du te mbroj tringun se skam ndonje interes por qe dalin disa info pothuajse qe si han edhe qeni ne nje faqe tietr thuhej qe tringu i ka 600 mij euro borxh eutelsat, un di te them nje gje sic e dim kur nenshkruhen kontrata sidomos ka edhe nje garanci bancare mbi te gjitha kur ka nje bisnes dhe per mua spara besoj se tringu mund te arij deri ne keto kondicione sa te dal sekreti finaciar deri ne forume apo dyqan peshku kam frik se ka nje trillim te papar ose ndoshta tring po perfocohet ne aspektin e rities se kualitetit megjithate le te presim se cfar ndodh, por jam kurios si arijn keto info, o jemi ne kaq mbrapa o jan keto tipat shum te zgjuar , tung ja kalofshi bukur
Ketu e lexova informacioni Ketu Per vertetesi e informacionin nuk di cte them.
Beni pak me kujdes me lajmet qe jepni. Ai forum ku ke mar ti informacionin nuk ka asnje lloj vertetesie e njejta gje po ndodh dhe ketu, dhe ju thjesht po transferoni thashethemet. Lajm quhet kur del nga burime zyrtare dhe jo llafe kefeneje.***useless quote***
Me duket se eshte rikthyer cdo gje ne rregull, te pakten tek mua eshte ne rregull tringu
Sot ka filluar transmetimin free kanali i BosnjeHercegovines OBN ne Satelitin Eutelsat W2 16 est fr 11262/h/30000 disa here ky kanal ka transmetuar sport prandaj mendoj se eshte nje kanal interesant per ta pas ne dekoderin tuaj