Edhe une kam dekoder T2 dhe me jan zhdukur TOP CH...dhe nja 2 te tjera...Deri para ca kohesh figuronin rregullisht ne dekoder...mashtrim i madh luhet...ka hyre Sudja edhe ne teknollogji ..
Edhe une kam dekoder T2 dhe me jan zhdukur TOP CH...dhe nja 2 te tjera...Deri para ca kohesh figuronin rregullisht ne dekoder...mashtrim i madh luhet...ka hyre Sudja edhe ne teknollogji ..
edhe une me dekoder DVB-T2 nuk me dalin kanalet HD, deri para pak kohesh dilnin te gjitha...
jane mashtrusa akoma besoni tek ta
Pershd
Top Channel hd nuk do te jete free
sepse nuk eshte komtare,do te jete me pagese....
Do jete pune testi perfundimtar. Ndoshta thjesht Mpeg4 + pairing. Duhet te presim daten 30 qershor per me shume. Por Klan ska bere asnje tentative me kalu ne T2 si kanali i pare kombetar dhe kjo duhet pare .......
Top Channel HD do jete falas, se eshte kanal kombetar, per momentin po bejne akoma punime, der nga data 30 besoj do rregullobet.
Sa fjale e madhe kjo "Inxhinier". Shumica jane pa shkolle ose me profil tjeter. Puna i ka bere rruges. Sa per sinjalin e Top HD e kane ne dore teknika e DigitAlb. De facto ata i kane ne zoterim frekuencat e licensuara (te treja). Klan HD dhe Tring mbas 2-3 vitesh kalojne ne DVB-T2. Kjo pasi nuk duan te rrezikojne shikueshmerine. Jo te gjithe disponojne nje dekoder apo televizor me T2. DGA ka dubluar frekuecat sepse i duhet te liroje brezin e frekuencave te LTE/4G deri ne dt 30 Qershor.
ps: E gjitha per sa thash me siper eshte nje aludim personal. Gjithcka mund te ndodhe. Fikja e analogut ndoshta shtyhet
As KLANI DHE AS TOP CHANNEL NUK JANE ME KANALE KOMBETARE,
PER MOMENTIN VETEM VISION PLUS ESHTE KOMBETARE
KESHTU QE DUHET ME PAGUAR QE TE SHIKOSHE TOP CHANNEL