Nė Tiranė, kam bėrė kėrkim manual me T e jo me T2 dhe top channel futet dhe nė SD dhe nė HD,po vetėm ai nė SD hapet, duket qė aparati duhet tė jetė nė T2 qė tė hapet, kėtė mund tė na e vėrtetojė ndonjė anėtar qė ka T2....
Nė Tiranė, kam bėrė kėrkim manual me T e jo me T2 dhe top channel futet dhe nė SD dhe nė HD,po vetėm ai nė SD hapet, duket qė aparati duhet tė jetė nė T2 qė tė hapet, kėtė mund tė na e vėrtetojė ndonjė anėtar qė ka T2....
Me zonen e Beratit dini gje cfare eshte bere? A u fik sinjali analog ashtu si u lajmerua?
Pershendetje Forumista,
Dje bera nje kerkim ne Durres per kanalet e tring, konkretisht:
kanali 56 frek 754000 MHz TRING 2
kanali 58 frek 770000 MHz TRING 3
Keto dy frekuenca nuk me dalim, jam me antenen te mire te drejtuar nga vila e zogut.
Ju lutem nese me thoni nese eshte problem per te gjithe zonen e durresit sepse as Top channel HD dhe Klan HD nuk dalin. Jam munduar ti bej nje skan manual por nuk gjen kanale.
Momentalisht Vizion+Hd Free ne satelitin Eutelsat 16est Fr11426/v/27500
eltons82!
Nė Durrės nuk ka sinjal pėr Tring tokėsor,sepse nuk ka repetitor pėr Tringun.Nėse ke pamje tė mirė,Tring mund ta kapėsh vetėm duke e kthyer antenėn nga Dajti,ndėrsa DGA tokėsor e kap jo duke e kthyer antenėn gga Vila,por nga ish PSV e Marinės,te kodra ngjitur me fabrikėn e re tė tullave.Shėndet!
Fillon digjitalizimi nė Berat, ja lista fillestare e kanaleve
Autoriteti i Mediave Audiovizive (AMA), njofton se nė datė 15 Gusht 2017, ka filluar procesi i digjitalizimit tė transmetimeve televizive nė qarkun Berat. Nė kėtė qark janė fikur tė gjitha transmetimet analoge dhe janė ndezur transmetimet numerike tė operatorit publik, RTSH, dhe tė operatorėve privatė kombėtarė: Digitalb, Klan TV, Top-Channel, Vizion+ dhe Adtn.
Nėpėrmjet teknologjisė se re digjitale, publiku nė qarkun e Beratit ka mundėsi tė shikojė, gjatė gjithė kohės, njė sėrė programesh pa pagesė, tė operatorit publik dhe atyre privatė:
- Rtsh 1
- Rtsh 2
- Rtsh 3
- Top-Channel
- Klan Tv
- Vizion +
- ABC News
- Top News
- Rtsh Sport
- Rtsh Art
- Rtsh Muzikė
- Rtsh Parlament
- Rtsh Shqip
- Klan +
- Klan Shop
- Report TV
- Tv Globe
- TV Berati
- TV Onufri
AMA njofton publikun nė qarkun e Beratit tė pajiset me marrės digjital (dekoderė universalė tė tipit DVB-T2), pasi nė tė kundėrt nuk do tė ketė akses nė transmetimet televizive.
Cilat frekuenca jon kanalet e Eurosportit ne DGA satelit bej kerkim manual po nuk me dalin
Rihad!
Te falenderoj per informacionin, ishte nje lapsus i imi pasi antenen e kam nga fajti por me nje fushe pamje jo shume te mire. Ekzaktesisht shof DGA, gati te gjitha, dhe vetem frek e Tring 1 dmth sportet dhe dicka te vogel. Ndoshte me duhet nje antene me e forte me me shume db?
Pershendetje! Mund te me thoni frekuencen digjitale te paketes Rtsh ne Korce sepse kam bere disa here kerkime dhe nuk shfaqen. Flm!