Другари, утре от колко последно? Нещо да нося, освен бутилката, която дължа?
Ще дойда
Излезе ми ангажимент
Другари, утре от колко последно? Нещо да нося, освен бутилката, която дължа?
Жоро,
Геро трябва да ти е пратил.А аз ще мина малко по рано да помогна ако има нещо.
Да уточним за утре,бутилки от всякакъв вид се приемат,утре от 11 часа(може и по-рано)ви очаквам ,ако някой има домашна сланина да донесе,ако няма ще се задоволите с това което съм приготвил.Заповядайте очаквам ви.
С Ники ще дойдем по-рано, а междувременно ще потърся за сланина.
Супер ще ви чакам
Купувайте и заради мен, моят вкус е като вашият. Понеже ще закъснея да не губя време за пазаруване, финансите ще ги оправя като дойда. Имам ненужен приемник, той е dvb-s voltel pvr +hdmi. Чудя се дали да не го разиграем на томбола или на никои не са нужни подобни антики?
Колеги след малко тръгвам на пазар. Има ли някакви претенции или желания за безалкохолното?Ако има моля да ми съобщите.
Поздрави на цялата компания. НАЗДРАВЕ Приятели !!!
Благодаря за перфекното посрещане на домакина Геро, Благодаря и на Вас Приятели, че бяхме заедно.
За мен срещата ще остане незабравима!
Незабравим спомен за мен, Пожелявям на всички такива споеми и сбирки. Специални благодарности на домакина Geryl и на Жоро от Пловдив, че уважи софийската сбирка. Специални поздрави и за всички присъстващи на сбирката, супер беше, ако не таз година, до година пак да се съберем. Благодаря на компанията за прекрасно изживяните мигове.