колеги извинявам се много но спирам с кеш размените сървара умря за напред може да се включа пак
колеги извинявам се много но спирам с кеш размените сървара умря за напред може да се включа пак
Премествам се на ново място сървъра ще ми е спрян до утре вечер.
Сървъра е преместен и работи но поради някаква причина вижда само един програматор, този със карта за сат бг другите на сериен порт работят. Картите ми за булкрипт и скайлинк са недостъпни. Булкрипт ще бъде компенсиран с директна линия от карта, докато скайлинка отпада. В момента не съм в България и няма как да възстановя нещата. Извинявам се за неудобството.
Колеги утре сутринта сървъра ще ми бъде на линия има проблеми с мрежата, поради моя грешка и сега чакам сутрешният рестарт.
Сървъра е отново на линия още от преди ден, даже успях да си възстановя локалните. Голям майтап на пито през usb hub не четат на компютъра не. Както и да е важното, че хванах посоката и усъвършенствах сървара вече е на cloud и си подкарах картите.
Здравейте, имам проблем с компа, захранването на леновото се скапа. До няколко дни очаквам ново, за сега всичко отново е на дрима.
Изтриха ми домеина .На които съм дал линия да си смени домеина на mirokostov.dyndns.tv
Имена и пароли остават същите.
Привет, харда ми изгоря и последните дни бях мигрирал на екстренда. Сега всичко е възстановено. Още нещо ...не позлвайте daemotools и Цеца, че ще ви загрее телефона за multiple login.
Поздрави!
П.С. Пропуснах нещо - проверете дали някой от хората, с които разменяте не е пуснал така наречените "free servers". Аз позатрих няколко размени след "задълбочен" анализ на ситуацията.
Юнаци имам проблем с сървъра по точно със диска.Лошото е че сървъра го играеше един лаптоп ще видя зор сега с hdd-то.Когато съм Up ще драсна имам backup на конфизите няма страшно.Надявам се най-скоро време да съм на линия.
Юнаци вече съм UP с втора ръка hdd(обади се на приятел :) ) и Fedora 19 от Дивизията RedHat Linux :) Дано не се огелпи нещо за сега силата е с мен.