Има ли начин за плащане на спряна карта но без договор /прекратен/ ?
Има ли начин за плащане на спряна карта но без договор /прекратен/ ?
Има, аз така я пуснах старата - отиваш с номера на картата (в краен случай егн-то на собственика) и плащаш. 3 кинта взимат за "активация".
Може да се плати и онлайн - така се спестяват трите лева за активация.
Сега за сетих за тази тема и май и 2мата не разбрахте в 1вия пост пиша че договора е прекратен и мисля че не е на никое име, и през е-пей.бг може и да стане но като видят евентуално ще я спрат и после паричките няма да ги върнат...
понеже темата е за плащане на стара карта
при предплащане на карта за месец колко време преди изтичането на месеца е добре да се предплати за следващия
от 1-во до 1-во число от календара е плащането, като имаш 7 дневен гратисен период след 1-ва дата от новия месец.
да губиш, такава си е политиката на фирмата. но ти казах можеш да закъснееш 7 дни от новия, ако е някаква утеха за теб
Здравейте!Тука искам да споделя какво забелязах при плащане на картата на Булсата.Месец февруари забравих да платя и отидох на 12.02.Преди това проверих,от картата се гледаше.Този месец нарочно отидох на 12 март,като преди това да кажа,че картата ми работеше и се оказа,че тя е спряна/така ми каза служителката/Трябва да поясня,че картара ми е на Феникс четец и ПС Убунто сървър.Явно ,като не е в приемник на оператора не се получава команда за блокиране.Нещо като блокажа на Идетото или бъркам.Меджу впрочем,не съм много в час по тази тема.
Ами по-скоро не се е случвало да хванат командата да спиране и за това не е имплементирана в оскама. бади сигурен че след 13-ти, 14-ти нямаше да можеш да гледаш, сменят ключовете (аз знам че ги сменят след 3-ти и около 20-ти), но ми се е сучвало при блокирани уникални, да спре да показва и след 1-вата десетдневка...
Взеха ли ти 3 лв. за включване?