geia sas.se dream 800 hd me oscam den mou anoigei to ant1 europe, opap tv parolo pou exo ta kladakia.
sto costant.cw ti prepei na valo?poios mporei na mou to steilei ,efxaristo
geia sas.se dream 800 hd me oscam den mou anoigei to ant1 europe, opap tv parolo pou exo ta kladakia.
sto costant.cw ti prepei na valo?poios mporei na mou to steilei ,efxaristo
Me to oscam den mporeis na ta anoikseis,den diavazei keys.Me to OSCAMYMOD i me to DOSCAM ginetai.
Οταν αναβουν τα λεντακια του εθερνετ και δεν δουλευει τιποτα αλλο αυτο ειναι το προβλημα με την τροφοδοσια, και πρεπει να αλλαχτουν αυτοι οι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες, σου το λεω γιατι ειχα το ιδιο προβλημα σε 2 δεκτες ενα δικο μου και ενος φιλο που με εφερε να του το επισκευασω
Σε εγκατασταση που υπαρχουν 3 κατοπτρα(Nilesat,Astra,Turksat) με την σειρα που αναφερω στις θεσεις των Lnb,για να κανω αναζητηση στο δεκτη τι πρεπει να βαλω στο config ?
να επιλεξω 4satelites via diseqc και να βαλω στα 3 πρωτα τους δορυφορους και στο 4 το αφηνω κενο?
Επισης αν θελω να διαμοιρασω το δορυφορικο σημα σε 2 δεκτες που θα ειναι σε αποσταση 2 μετρων να το κανω με splitter ή υπαρχει κ αλλος τροπος?
Προσπαθω να δουλεψω το Subtitle player 3.09 με 800se και nemesis 2.6 και το προγραμμα δε μου δουλευει. Όταν παταω πανω στο epg για να ψαξει για τον τιτλο της ταινιας απλα το προγραμμα κανει ένα refresh στην οθονη του.
dokimase ena pio prosfato image oe 2.0
Να ρωτησω οσους εχουν τον 800αρι το VIDEO OUT ειναι low οπως του 500 η συκωνει δυο τηλεορασεις. μιας και σκεπτομαι σιγα-σιγα να παω σε αυτον λογο HD.
Καλα ουτε ενας δεν εχει dreambox 800αρι να μου πει αν το σημα απο το scart ειναι ικανοποιητικο?
Εγώ έχω ένα 800άρι γνήσιο με nemesis 2.6. ver 110. Η εικόνα από το scart είναι άθλια τελευταία φορά που δοκίμασα. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι και δε βρήκα τι φταίει. Σκέφτομαι μήπως φταίει το software γιατί πριν με παλαιότερο nemesis 2.6 έπαιζε καλά από το scart....εκτός αν χάλασε κάτι. Έτσι κι αλλιώς με το
dvi το δουλεύω.
eine kanonika a ma exeis kalo kalodio scart file exei alages me ta tv kai na to valis hdmi den peirazi peizi i dm