σας ευχαριστω παιδια.να στε καλα
σας ευχαριστω παιδια.να στε καλα
θα τα βαλεις οπως λεει ο φιλος νικολας var/keys αλλα με το dcc 1.50 οχι με της εκδοσεις που λες ειναι για ενιγμα 1 αυτα που λες
κατεβασε απο εδω
Γεια και χαρά σε ολους!Θα παρακαλούσα οποιος γνωρίζει να με βοηθήσει ώστε να μπορέσω να ''συνδέσω" ασύρματα το ονειροκούτι(DM 800 HD se clone)με το router(ZTE της WIND).Αυτή την στιγμή εχω το vonets vap 11g και αφου ακολουθώ την διαδικασία εγκατάστασης και μου γράφει οτι εχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγκατάσταση,αρνείται πεισματικά να βρει δίκτυο(ξέρετε εκείνο το μπλέ λαμπάκι).Εδω λοιπόν θα χρειαστώ την πολύτιμη βοηθειά σας.Επίσης να αναφέρω οτι φίλος μου δάνεισε ενα acces point(d link dap 1360)μήπως και γίνει κάτι με αυτό,αλλα κι αυτο δουλεύει λίγες ωρες και μετα "μαυρο σκοτάδι".Μήπως κάποιος...............γκουρού των δικτύων????????
Φιλοι μου,καλο απογευμα. Υπαρχει καποιος να μου πει ,με ποιο Image θα φλασσαρω τον γνησιο 500HD.? Γιατι το κανω, με τον 3.2.4 ,και δεν μπορω να βγαλω Blue Panel EYXARISTW.
Εγώ, που έχω το ίδιο μηχάνημα, χρησιμοποιώ το NEWNIGMA v.3.3.2. Ίσως δεν είναι το περισσότερο προτιμητέο, όμως για όσα χρειάζομαι είναι απροβλημάτιστο.
καλησπερα.εαν το vap εχει συνδεθει με το δικτυο και εχει γινει μπλε επανς στον υπολογιστη ελεγξε το στον υπολογιστη εαν εχεις βαλει σωστα τα κλειδια του ρουτερ σου εαν συνδεεται το vap με το ρουτερ.εαν ολα ειναι σωστα και περνεις ιντερνετ στον υπολογιστη απο το vap συνδεσε το στον dm800 και βαλε αυτοματη επιλογη ip .logika πρεπει ν α δουλεπσει .
Καλησπερα στους φιλους.
Φλασαρισα τον οριτζιναλ 500hd με τζεμινι2,κακην κακος,και τωρα εχει κολισει.και δεν μπωρω να τον ξαναφλασαρω.κραταω το κουμπι 10 εως 20 δευτερ.
αλλα τιποτε. ΜΠΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ.!
kalispera se olous opos les den mporis sto blue panel mipos eine backup file ?? kai den mporis na kanis alagesΦιλοι μου,καλο απογευμα. Υπαρχει καποιος να μου πει ,με ποιο Image θα φλασσαρω τον γνησιο 500HD.? Γιατι το κανω, με τον 3.2.4 ,και δεν μπορω να βγαλω Blue Panel EYXARISTW
theli prosoxi ti image pernete na valete paidiaΚαλησπερα στους φιλους.
Φλασαρισα τον οριτζιναλ 500hd με τζεμινι2,κακην κακος,και τωρα εχει κολισει.και δεν μπωρω να τον ξαναφλασαρω.κραταω το κουμπι 10 εως 20 δευτερ.
αλλα τιποτε. ΜΠΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ.!
kalo apogevma, fyle LETITAN:
Telika ti pisteveis YPARXEI LYSH???!!