Eidika ta 500 aria maimou opwsdipote.....tha ta kanoume server gia iptv!!!!
Eidika ta 500 aria maimou opwsdipote.....tha ta kanoume server gia iptv!!!!
Καλημέρα,
Ξέρει κάποιος ή αν έχει να μου δώσει image για dreambox 800 HD ώστε να μπορώ να δω iptv?
Αυτή τη στιγμή έχω το newenigma2 αλλά όσες φορές πήγα να φορτώσω τη λίστα των καναλιών
από τον edit (σε όλες τις εκδόσεις), δεν μου εμφανίζει τα κανάλια παρά μόνο τους δείκτες που
έχω βάλει για την αρχειοθέτηση τους.
Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος γιατί το παλεύω πολλές μέρες και μου έχει σπάσει τα νεύρα.
Ευχαριστώ!!!
Αδερφάκι αυτό που μου είπαν είναι :
1. Να δοκιμάσω άλλο edit και το έκανα αλλά δεν παίζει.
2. Να βάλω άλλο image.... αυτό προσπαθώ να κάνω αλλά δεν μου κάθετε, γι'αυτό αν διαβασες το τελευταίο post
ρωτάω αν έχει κάποιος άλλο image να μου δώσει γιατί δεν έχω.
3. Δεν προσπαθώ να δω iptv μέσω κάποιου player αλλά με url που βάζω στα κανάλια μέσω του edit.
Μην με κατηγορείς λοιπόν ότι ποστάρω το ίδιο μύνημα συνέχεια.
Αν μπορείς (και ξέρεις) θα ήταν καλό να βοηθήσεις αλλιώς δεν θα μπω στο τρυπάκι να ποστάρω άσχετα μηνύματα μόνο και μόνο να μεγαλώσω το status μου.
Ευχαριστώ
Κατεβασε απο εδω http://www.mediafire.com/?7o7u0jc8ju6rzt9
και απο εδω το dreamboxedit http://download.dvbsat.cz/viewer_top...p&dir=Dreambox
περασε τα και εισαι ετοιμος.
το wiki το εχω δει , απλα ειπα να ρωτησω ε αν καποιος ηξερε κατι παραπανο
ET 4000,MK digital XP 1000,MIXOS, MEDIALINK ZERO kai Ixuss....kai alla.To VU DUO einai korifi....kai kostizei.
Καλησπέρα, συγνώμη εάν θα επαναλάβω ερώτημα, αλλά διαβάζω εδώ και αρκετή ώρα και δε βρίσκω λύση στο πρόβλημά μου. Έχω dm800hd κλώνο με ferari ssl87 sim και πάνω φοράω το OpenPLi-2.1_Ferrari-SSl88F_dm800_20130820_RAED. Δοκίμασα ένα σκασμό Images αλλά με κανένα δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω το iptv updater. Από την άλλη, δεν μπορώ καν να εγκαταστήσω το tspanel! Ακόμη κι όταν το καταφέρνω με errors μέσω telnet, λειτουργούν τα πάντα εκτός της ενότητας addons! Στα περισσότερα errors μιλάει για bad architecture. Υπάρχει λύση για να δω iptv??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!