Ψαξε φιλε μου εδω (θελει εγγραφη).
Εχει πολλες καρτες sim απο κινεζικους κλωνους, μηπως βρεις καποια που να ειναι ιδια ......
Ψαξε φιλε μου εδω (θελει εγγραφη).
Εχει πολλες καρτες sim απο κινεζικους κλωνους, μηπως βρεις καποια που να ειναι ιδια ......
Φίλε!Αν η sim πάνω έχει κάτι σαν καρουμπαλακι ειναι sim201, αν ειναι σκέτη(λευκή) ειναι sim 1
Τι γράφει η οθόνη όταν τον ανοίγεις?
Gnwrizw tin SIM 2.01 me to karoumpalaki den einai afti.Einai lefki me kinezika grammata.Ektos tou oti exei boot 84 kai newnigma2 img alles plirofories den mou dinei o dektis.Tha koitaksw kai stin selida pou mou edwse o Telisgr mipws vrw ekei kati.An exei Sim 1 mporw na vrw img pou na ypostirizei IPTV ?.
logika prepi na ine a8p sim an grafi mono kinezika ke sto panel otan anigi vlepis boot 84...alla eksoson gnorizo den exi vgi gia dm800hd i a8p
Ki egw apo oti kserw afti i karta einai gia to 800se.
Φίλε έχω τον ίδιο δέκτη με τον δικό σου και έχω βάλει το openpli 3.0 me ssl84d και πάει σφαίρα χωρίς προβλήματά.
Το Μονό πρόβλημά που έχω είναι ότι θέλω να εγκαταστήσω to flash expander plugin για να επεκτείνω την μνήμη σε ένα USB stick άλλα δεν δουλεύει. Όταν πάω να ξεκινήσω την εφαρμογή μου πετάει πράσινη οθόνη κ κάνει επανεκινηση ο δέκτης.έχω δοκιμάσει και την έκδοσή 0.33 που είναι για όλα τα μηχανήματά άλλα και την έκδοσή 0.1 που είναι αποκλειστικά για openpli.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
το openpli3 ειναι OE2 και δεν υποστιριζετε απο την pli. ετσι δεν δουλεουν το plugins καθως ειναι μια παρραλαγη το OE2 που δεν υπαρχει. η PLI δεν εφτιαξε ΟΕ2 για τον dm800.
Telika meta apo poly psaksimo vrika oti i karta einai SIM3.Efxaristw osous voithisan.
Kalispera stin parea
Yparxei tropos na paiksei iptv se dm 800hd(clone)???
an nai gnorizei kapoios tis odigies??????
efcharisto