Αφού μάθεις τρόπους, πήγαινε να βρεις και άλλους σαν εμένα εδώ.
δεν υπαρχει λογος να τσακωννεσται ,, απο τις αναφορες φαινεται να μην παιζουν σε ολους τους δεκτες ουτε και με ολα τα εμουλειτορ,, αντι λοιπον να διαπληκτιζομαστε αδικα ασ δωσει ο καθενας τα δικα του δεδομενα και ασ αφισουμε τον κοσμο να καταλαβει πως θα λυσει την δικη του περιπτωση..σεμενα σε δεκτη Dreambox 7020hd kai emu mgcamd 1.38 paizoyn kanonika eno me cccam 2.30 oxi.. ennoeitai oti sto softcam exo ta kleidia poy kykloforoyn pantoy..
Συγγνώμη αλλά έγραψε πως κάνω photoshop στις εικόνες και παραπλανώ. Δεν μπορώ να αφήνω αναπάντητη την αρλούμπα που εκστομίζει κάποιος χωρίς να γνωρίζει. Η υπομονή έχει και τα όριά της...
Υ.γ. Τα δικά μου δεδομένα τα έδωσα, έβαλα φωτογραφίες και ανέφερα τα περί flag κωδικοποίησης.
Φιλικά, Σεραφείμ
ΑΠΟ/ΤΗΣ DreamBox 500HD Cccam 2011 Βλεπω τις παλιες συχν/τες αψογα στις 3.1Ε απο την νεα συχνοτητα, ολα μαυρα,αλλαξα το Cccam 2011 σε Mgcamd 1.38 και δεν βλεπω τιποτε.!!!!!!!!Καθε βοηθεια ειναι δεχτη ,.χιλια Ευχαριστω
Φιλε kosvale τα καναλια εκπεμπουν κανονικα και ανοιγουν με mgcamd.
Και για το photoshop που (την) λες στον Serafeim αυτο που ανεβαζω ειναι photoshop
(παλιο DVD player που την ειδε......... δορυφορικος δεκτης).........
...... αυτο που ανεβασε ο Serafeim ειναι τραβηγμενο με φωτογραφικη μηχανη και μαλιστα υπο γωνια,
και αυτο το κανει πολυ δυσκολο να πειραχθει με photoshop, χωρις να το καταλαβει κανεις, αν ο αλλος δεν ειναι expert στο ειδος ........
Καλο λοιπον θα ειναι πριν κατηγορησουμε καποιον να το ψαχνουμε λιγο και να μην κατηγορουμε τους αλλους αδικα .......
Φιλοι μου Καλημερα.Υπαρχει καποιος που να θελει να βοηθεισει πραγματικα.Απ/της DreamBox 500HD original.Βλεπω ολες τις παλιες οριζοντιες συχνοτητες στις 3.1*Ε,με Cccam 2011 και τα παλαια κλειδια.Στις καθετες ολα μαυρα ο,τι κι'αν κανω.(φορτωσα Mgcamd k.l.p.).Μηπως υπαρχει καποιος να του στειλω το e-Mail μου,να μου στειλει τα αρχεια,και επεξηγησεις, τι ακριβως πρεπει να κανω.Α! να πω οτι εχω φορτωμενο, το TS panel.ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ>!!