ευχαριστω νικολα για την απαντηση σου
αμα διαβασεις καλα το μηνυμα μου θα δεις οτι κ εγω θελω να το παρω απο αθηνα η εστω ελλαδα
προταση για μηχανημα 800ρι θελω γιατι εχω διαβασει διαφορα για tuner ,sim cards και αλλα τετοια και εγω δεν τα καταλαβαινω
Η εστω τι παρελκομενα πρεπει να εχει η να μην εχει ο 800ρις κλωνος που πρεπει να παρω.....
ευχαριστω κ καλη χρονια
ακριβως αυτα που μου απαντας ηθελα να ακουσω νικολα
σε ευχαριστω κ παλι και καλη χρονια
Αν βρείς στην ίδια τιμή a8p sim, προτιμησέ το, κατά την αποψή μου.
H sim 2.10 έχει 1+ χρόνο να βγάλει update και δεν παίρνει τους τελευταίους drivers.
Η sim ferrari ότι και η sim 2.10.
Η sim estar έχει βγάλει update.
Η sim a8p παίζει τα πάντα, παλιά και νέα original images.
Η επιλογή είναι δική σου.
Όχι δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά έχω διαβάσει σε αρκετά forum οτι δουλεύει. Ρίξε μία ματιά στο dreamoem (http://bit.ly/VtQfX6).
Κάποιος που την έχει προσθέσει ας επιβεβαιώσει τα παραπάνω (δεν θέλω να πω, το κλασσικό, έχω γνωστό που την έχει βάλει και δουλεύει..)
Αν αγόραζα τώρα κλώνο θα προτιμούσα a8p για τους λόγους που αναφέρω παραπάνω.
Αν βγεί SSL που δεν θα λειτουργούν οι a8p θα είσαι με 1+ χρόνο νεότερους drivers.
Την έχεις δοκιμάσει την συγκεκριμένη sim ?
Μια χαρά δουλεύει όλα τα image και το σημαντικότερο τα original!!! χωρίς προβλήματα...αν βρείς μηχανάκι που φοράει αυτή την sim χτυπα το χωρίς πολλά πολλά
Geia sas exo ena dreambox 500s klono,prospathisa na toy peraso ena image me Dream-up alla mou ewgale ERROR kai meta oso kai na prospathisa den ta fortoni,mpori kapoios na woithisi??Efchariso...
Φίλε Νικόλα μηχανάκι που να φοράει την συγκεκριμένη sim δεν νομίζω ότι υπάρχει στην ελληνική αγορά τουλάχιστον...Έχω την εντύπωση ότι μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί και να την περάσει σε motherboard του DM800 SE ..... Αυτό που με προβληματίζει είναι είναι ότι αυτή η sim "αδειάζει" τόσο τις ομάδες ( sim 2.01 / ferrari / estar ) κ.λ.π όσο και την Dream Multimedia αφού όπως ακούγεται μπορείς να περάσεις original images ....... Κινέζικο χτύπημα θα έλεγα εγώ χωρίς λόγο και αιτία........ Από την άλλη μεριά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που όλοι θέλουν update με ότι τελευταίο υπάρχει σε drivers κ.λ.π στο ονειροκούτι ??
Υπάρχει λόγος όταν όλα δουλεύουν άψογα ακόμα και σε κουτί με sim 2.01 και drivers του 2010?
Προσωπικά στηρίζω την άποψη σου και θα προτιμούσα ενα dm800 se με sim 2.10 και ένα tunerάκι revision M που ακούγεται οτι είναι καλύτερο και άν η Α8P παίζει σε 1+ χρόνο τότε ευχαρίστως να δώσω τα λεφτά να την τιμήσω.