αυτά τα φρέσκα Softcam keys που θα τα βρούμε ...........
αυτά τα φρέσκα Softcam keys που θα τα βρούμε ...........
Καλημερα σε ολους:Αποκ/ποιητης DREAMBOX 500 HD,πιατο κινητο 1.80,απο 68.5Ε εως 30W, φορτωσα τα φρεσκα Softcam,για να ανοιξω τα BULSAT αποτελεσμα .....μηδεν.Τα κλειδια τα φορτωσα ακριβως,οπως φορτωνω για να ανοιξω τα καναλια στις 3.1Ε στις οποιες βλεπω αψογα με Cccam και με Mgcamd.Ti ακριβως πρεπει να κανω,μπορει καποιος να βοηθησει;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
αυτά ειναι τα τελευταία softcam keys
DreamBox Kys_24-07-2014.zip
[QUOTE=andymal;1100161]αυτά ειναι τα τελευταία softcam keys
Φιλε μου καθυστερισα να σε ευχαριστησω, λογω ανωρεπας βιας.ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Τα κλειδια τα φορτωσα,και ανοιξαν ολα στις 3.1 ανατολικα.Αλλα οχι τα BULSAT,δεν ξερω, γιατι ακριβως, πιθανον κανω καποιο λαθος στο φορτωμα.και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
γεια σε ολους!!
εχω ενα 500αρι dreambox και θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω στο laptop καναλια!
εχω ασυρματη συνδεση router και υπαρχει αποσταση 2 οροφων...
μερικες φορες που εχω μπει μεσω internet πατωντας την IP στο browser εβλεπα..αλλα με πολλα κολληματα στην εικονα και στον ηχο...
γ αυτο αν μπορειτε βοηθηστε μηπως υπαρχει καποιος καλυτερος τροπος..
Παλικαρια καλησπερα.για βοηθηστε λιγο.Σε dm800 clone εχω πανω για τα ψηφιακα το usb (crypto pc 100) ολα δουλευανε καλα μεχρι πριν ενα εξαμηνο περιπου (με ελαχιστα κολληματα) αλλα μετα αρχισε να μου κολαει πολυ συχνα.Με nemesis στην flach το ειχα,εχω δοκιμασει τα παντα εχω αλλαξει πολλα image αλλα τιποτα σε ολα κολληματα.Καποια ιδεα τι φταιει.η καποιο αλλο stick που να μην εχει προβληματα?
καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να μου πείτε,πως μπορώ να συνδέσω ενσύρματα ένα 500s.me μια εξωτερική κεραία wifi tl-wa5210.
..Edo h@@p://www.insomnia.gr/topic/389383-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE% B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B1-tp-link-tl-wa5210g-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CF% 84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE% B1/ exei odigies apo kapion.