Αρχικά να ενημερώσω το φίλο ronsar ότι δεν βρήκα κανένα pm του (ούτε την πρώτη, ούτε τη δεύτερη φορά), ενώ βρήκα το pm από το φίλο aetos01. Τέλος ευχαριστώ το φίλο telisgr για τις οδηγίες του, χαρη στις οποίες ελπίζω να έχω ανεβάσει σωστά το αρχείο, που σας υποσχέθηκα και το οποίο ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο. Ευχαριστώ όλους και ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση, που οφείλεται στην άγνοιά μου.
Επειδή δεν μπορώ να κάνω το αρχείο σε μορφή .rar, παρά μόνο σε .zip, το έστειλα με e-mail στο φίλο aetos01 με την παράκληση να το ανεβάσει.
Με αυτον τον τροπο φιλε μου ανεβαινει (αν δεν κανω λαθος), καθε μορφη αρχειου (rar,zip,pdf,jpeg,gif κτλ) .........
..........................
Νομιζω οτι ολοι εμεις που ασχολουμαστε με το DDAMIR,πρεπει να ευχαριστησουμε θερμα τους ssuliss & aetos01,για τη βοηθει που προσεφεραν.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!
![]()
Καλησπερα dm800 sim201 εχει dreamelite 133 76c θελω να περασω image 84d θελει αλλαγη bootloader?αν ναι τον εχει κανεις ευκαιρο γιατι ψαχνω κ δεν βρισκω μαλλον κατι κανω λαθος προφανως.Ευχαριστω
ευχαριστω παρα πολυ....
Μηπως καποιος φιλος εχει τα κλειδια ,για να ανοιξω τα Bulsat στις 39Ε. Ευχαριστω.
edo file ronsar h**ps://www.sendspace.com/file/4s85y0