Υπαρχει φιλε στην Ελληνικη αγορα dm800se με a8p sim και τρεχει 100% οριτζιναλ image.
Υπαρχει φιλε στην Ελληνικη αγορα dm800se με a8p sim και τρεχει 100% οριτζιναλ image.
Δοκιμασε με αυτο ..... DreamUP 1.2.2.0.rar
Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την digea (μέσω δορυφόρου) έχω βρει τα κλειδιά και θέλω να τα περάσω στον dreambox μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο φάκελο να τα βάλω?
Ευχαριστώ.
Καλο θα ειναι, πριν ανοιξουμε καινουρια ενοτητα, να δουμε αν μπορει να μπει η ερωτηση μας, σε μια ηδη υπαρχουσα .....
Και καλως ηρθες στην παρεα μας ......
καλημερα στην παρεα.θελω να ρωτησω κατι .μπορω να συνδεσω τον dreambx 800hd με gsm στικακι.(δηλαδη εαν υπαρχουν οδηγοι που να το βλεπουν για να εχω συνδεση στο ιντερνετ?γιατι δεν υπαρχει η δυνατοτητα συνδεσης dsl στο σπιτι.αλιως θα πρεπει να αγορασβ ρουτερ gsm
To stick δεν παίζει. Λύση είναι το mifi. Ακόμα φθηνότερα θα σου κάτσει η λύση να συνδέσεις το στικάκι στο laptop σου και απο κεί και πέρα το laptop με τον DM (bridge) με καλώδιο ethernet . Αν έχεις και usb wifi -adapter που δουλευει στον DM τότε μπορείς να παίξεις και με ένα android κινητό που υποστηρίζει tethering. Όλα τα παραπάνω παίζουν.
Ψάξε -στο ebay, δεν ξερω αν φερνει κανεις Ελλαδα- για 3g wifi bridge. Είναι ένα μικρό ασύρματο ρουτεράκι που έχει υποδοχή usb στην οποία συνδέεις ένα 3g στικάκι και μοιράζει το ιντερνετ είτε ασύρματα είτε με καλώδιο. Το είχα δοκιμάσει με db500s και στικάκι cosmote, δούλευε κανονικά.. Το ίδιο μηχανάκι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και χωρίς το στικάκι για να δώσεις ασύρματα ιντερνετ στο δέκτη σου αν υπάρχει δίκτυο wifi στην περιοχή.
Originally Posted by ksepetas
Που μπορουμε να βρουμε τον δεκτη? η μονο την καρτα?Αν δεν μπορεις να γραψεις το καταστημα στειλε μου ενα pm.