Δεν έχω λήψη hispasat αλλά πρέπει να υπάρχει. Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος φίλος.
Δεν έχω λήψη hispasat αλλά πρέπει να υπάρχει. Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος φίλος.
***useless quote***
MEO TV.jpg
65 το πιατο
Στις 30οW το NBA TV ανήκει σε συνδρομητικό πακέτο και δεν ανοίγει με biss keys. Φίλε satuser1 δεν κατάφερα να ανοίξω το opap tv στις 9οΕ με τα κλειδιά σου. Και στην 11969 και στην 12264 δείχνει να έχει σήμα 11db, αλλά δεν έχει εικόνα ούτε ήχο.
***useless quote***
OPAP TV=Betorium allaxe kodikopoiisi_Nagravision 3
APO tin 12264 efige den yparxei.
Kai esy perimeneis na piaseis me biss nagravision 3;
Googlare kai Ligo King oft sat;
Φίλε σε ευχαριστώ για την ενημέρωση και συγγνώμη για την έκταση που πήρε το off topic.
Γεια σας
εχω ενα προβλημα με το dreambox 8000 ,εδω και λιγο καιρο δεν δουλευουν ολες οι συχνοτητες , σε ορισμενους δορυφορους μου κατεβαζει πολυ λιγοτερα καναλια,
εχει κανεις τεχνικες γνωσεις να μοθ δωση τα φωτα του,
ευχαριστω
Πολλά μπορεί να φταίνε. Το lnb, για παράδειγμα, κάποιος διακόπτης DiSEqC, αν υπάρχει, η καλωδίωση (φθορά, παλαιότητα) και στο τέλος ακόμη και το tuner του δέκτη. Πριν από όλα, όμως, πρέπει να μας πεις παραδείγματα συχνοτήτων που δε βλέπεις πλέον γιατί μπορεί απλώς να έχει δυσκολέψει η λήψη τους στη χώρα μας.
Καλησπερα.Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ενα προβλημα προσπαθω να κατεβασω καναλια απο τον apstar 76.5 σε εναν dm500 αλλα τιποτα ενω εχει σημα κανονικα κανω αναζητηση αλλα τιποτα μηπως υπαρχει καποια λιστα με τα καναλια απο τους δορυφορους για να περαστουν αυτοματα μεσα και με ποιον τροπο.Ευχαριστω και ελπιζω να βρεθει καποια λυση εστω και με καποιο image εαν υπαρχει με της συχνοτητες.
Μήπως ψάχνεις dvb-s2 συχνότητες που δεν υποστηρίζει ο δέκτης σου;
να σου πω την αληθεια δεν ξερω