ωραια λύθηκε το πρόβλημα μια χαρα .... Ευχαριστω πολυ παιδια
ωραια λύθηκε το πρόβλημα μια χαρα .... Ευχαριστω πολυ παιδια
Καλησπερα Παιδια!Εχω ενα cloud ibox και προσπαθω αρκετες μερες να φορτωσω τα κλειδια της DIGEA (για τα ελληνικα καναλια που εχω κατεβασει) χωρις αποτέλεσμα ομως. Μπορει κάποιος να με βοηθησει δειχνοντας μου τον τροπο που θα γινει αυτο Η περιοχή μου ειναι αποκομενη, δεν υπαρχει τεχνικος να απευθυνθω και η βοηθεια σας θα ηταν σημαντικη Ευχαριστω
Για Ant1 Pacific ποιο cam χρειάζεται και ποιο softkey;;; Ευχαριστώ πολύ.
Για το Ant1 Pacific θα παιξεις με mgcamd και το αρχειο ειναι softcam.zip.
καλησπέρα στην παρέα ..έχω ένα dm500hd και θέλω image με ενσωματωμένο cccam ,έχω περάσει openpli και δεν έχει μέσα,μπορείτε να μου πείτε τι να βάλω..ευχάριστο
eisaste super paidia
Καλησπερα παιδιά.
Πως μπορω να αλλαξω τον κωδικο στον dreambox800?(εννοειται με ftp προγραμμα τον γνωστο που εχει δηλαδη,user root..pass dreambox)τι εντολη δινουμε με telnet?(an γινεται ετσι βεβαια!!
Ευχαριστω
Me ena FTP programa pas TELNET kai dineis tin entoli :passwd.To pass tha sto zitisei 2 fores.Synithws petyxainei me tin defteri prospatheia.
Καλησπερα και απο εμενα. Αγορασα απο αλλο φορουμ πριν λιγες μερες τον DM800HD PVR τον κανονικο με Newnigma2. Πολυ ευχαριστημενος αλλα με τιποτα δεν μπορουσα να εμφανισω WebInterface οπως τον παλιο μου 600αρη. Δοκιμασα ολους τους τροπους που υπηρχαν αλλα δεν ειχα τυχη. Αποφασιζω λοιπον να περασω αλλο image (ΟpenPli) , το κανω μεσω web ολα οκ, κανω reboot και βγαζει "error 01 no ca found".
Δοκιμαζω και με null modem cable και με usb/serial prolific (M/M ειναι και το κανω F στην μια μερια με converter) με DreamUp και με NCF SIM2 v2.5 αλλα μενει στο "Port Ready, Please Power Receiver".
Βοηθεια καποιος σας παρακαλω; Αν χρειαστει καποια πληρωμη, εννοειται πως δεν υπαρχει θεμα. Ευχαριστω
Dimas me to dcc 150 mporis na kanis alages