Χαιρετε Dreamboxakides....
Εχω ενα 500αρακι και μου εμφανιζει το εξης: οταν αλλαζω καναλι στα πιο πολλα δεν αλλαζει και εκει κατω δεξια που εχει τα details snr ειναι απο 82% και πανω, το AGC ειναι 88% και πανω αλλα το BER ειναι 4000 και πανω!!! Αμα το προσπαθησω κανα τεταρτο - εικοσαλεπτο μπορει να πιασω το καναλι που θελω. Αυτο ομως δεν ειναι το ζητουμενο.... Ενημερωτικα εχω ΣΕΣΕΚΑΜ 2.1.2 και ο σερβιτορος μετα απο email για να δουμε αν υπαρχει θεμα μου απαντησε οτι ειναι ολα καλα και δεν φαινεται να φταιει ο Σερβερ. Κανενας να μου δωσει καμια ιδεα να κανω κατι να φτιαξει?
Pedia kalimera kai kalo mina, 8elo na rotiso to exis. extes ebala kai trito LNB stin egatastasi mou, eixa mono Hotbird kai Astra kai ebala kai stis 9 mires LNB, pos mporo na emfaniso ton doriforo mesa sto menou tou DM 800HD pou exo? stin egatastasi tuner to allaxa se Diceq ABCD alla sto C den mporo na oriso doriforo onomastika opos einai sto A kai B.
thanks !!!
mia erotisi re paidia, exo enan palio kalo dm-7020si kai rotao an ginetai na vlepo ta hd se scart panta , diladi na ta anoigei... an ginete rotao? i allios na paei sto kalo...
Παιδιά γειά σας ....έχω αυτό το Dreambox 800 HD se clone sim 2.10 newenigma2 CCcam v 2.3.0 Tuner A: BCM 4505(DVB S2) κανα χρόνο και έχω πρόβλημα με το ότι αρκετές φορές παγώνει η κάνει restart μόνο του (πράσινη οθόνη τα δύο γραναζάκια κλ) και πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω απο τον πίσω διακόπτη.....κάποιες μέρες μέχρι και 10 φορές σε μια διάρκεια 8-10 ωρών άλλες μέρες 2-3 φορές η και καμία. τι μπορεί να φταίει; τι μπορώ να κάνω; αν μπορώ γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις.