Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 28 of 100 FirstFirst ... 31823262728293033385378 ... LastLast
Results 271 to 280 of 998

Thread: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

New Member
    Uploads
    0

Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Quote Originally Posted by ELPAN View Post
    Αλλαξε image βαλε καποιο αλλο,το image πρεπει να σου το κανει
    Ευχαριστώ για την απάντηση . Πήγα να βάλω το OpenPLi-3.0-beta αλλά μου έβγαλε CA NOT FOUND στο Βοχ και δεν έκανε σωστή επανακίνηση. οπότε αφου διόρθωσα το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ξαναέβαλα το παλιό newnigma2 -v3-3-2-ramiMAHER...
    Έχει κανείς καμιά πρόταση για κάποιο καλό image ..

2. Advertise Here
    Senior Member ELPAN's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by chrisbd View Post
    Ευχαριστώ για την απάντηση . Πήγα να βάλω το OpenPLi-3.0-beta αλλά μου έβγαλε CA NOT FOUND στο Βοχ και δεν έκανε σωστή επανακίνηση. οπότε αφου διόρθωσα το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ξαναέβαλα το παλιό newnigma2 -v3-3-2-ramiMAHER...
    Έχει κανείς καμιά πρόταση για κάποιο καλό image ..
    Φιλε μου δεν εχω DM με sim 2.10 οποτε δεν γνωριζω ποιο ειναι το καλυτερο αλλα εδω στο upload πιστευω θα βρεις αρκετα.

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Παιδιά γειά σας ....έχω αυτό το Dreambox 800 HD se clone sim 2.10 newenigma2 CCcam v 2.3.0 Tuner A: BCM 4505(DVB S2) κανα χρόνο και έχω πρόβλημα με το ότι αρκετές φορές παγώνει η κάνει restart μόνο του (πράσινη οθόνη τα δύο γραναζάκια κλ) και πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω απο τον πίσω διακόπτη.....κάποιες μέρες μέχρι και 10 φορές σε μια διάρκεια 8-10 ωρών άλλες μέρες 2-3 φορές η και καμία. τι μπορεί να φταίει; τι μπορώ να κάνω; αν μπορώ γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις.
    Λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή....πράσινη οθόνη = ασυμβατότητα image... επομενη κίνηση φλασαρεις το μηχάνημα από την αρχή επιλέγοντας οποιο image θέλεις εσύ...φυσικά για την sim που φοράει το μηχάνημα, στην συγκεκριμένη περίπτωση 2.10...θα σου πρότεινα να περάσεις το nemesis 110r εδω http://www.mediafire.com/download/cl...R+by+aguda.rar είναι λίγο ποιο βάρη από τα υπόλοιπα αλλα δοκιμασμένο και σταθερό. Oλα έτοιμα τα θέλετε....και είσαι και από το 2006 γραμμένος εδώ μέσα...μια αράδα την εβδομάδα να διάβαζες θα τα είχες μάθει όλα.

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nikolas021292 View Post
    Λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή....πράσινη οθόνη = ασυμβατότητα image... επομενη κίνηση φλασαρεις το μηχάνημα από την αρχή επιλέγοντας οποιο image θέλεις εσύ...φυσικά για την sim που φοράει το μηχάνημα, στην συγκεκριμένη περίπτωση 2.10...θα σου πρότεινα να περάσεις το nemesis 110r εδω http://www.mediafire.com/download/cl...R+by+aguda.rar είναι λίγο ποιο βάρη από τα υπόλοιπα αλλα δοκιμασμένο και σταθερό. Oλα έτοιμα τα θέλετε....και είσαι και από το 2006 γραμμένος εδώ μέσα...μια αράδα την εβδομάδα να διάβαζες θα τα είχες μάθει όλα.
    Ευχαριστώ Νικόλα... Πήγα να το φλασάρω αλλά στο Uploading μου βγάζει IMAGE FOR WRONG ARCHITECTURE και δεν κάνει τίποτα οπότε παρέμεινα πάλι στο παλιό.. όταν λες λίγο πιο βαρύ τι εννοείς; ότι καθυστερεί σε κάτι;A

Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν μπαίνω τακτικά στο site....

Senior Member doulapa's Avatar
    Uploads
    13

File exeis dm800se kai o nik sou edose kata lathos gia dm800 . Auto edo einai to sosto.

http://www.mediafire.com/download/rn...-ramiMAHER.rar

D.

VIP Member LETITAN's Avatar
    Uploads
    2

opos leei o filos doulapa mipos evales lathos image ???kita ligo kai meta vlepome

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by doulapa View Post
    File exeis dm800se kai o nik sou edose kata lathos gia dm800 . Auto edo einai to sosto.

http://www.mediafire.com/download/rn...-ramiMAHER.rar

D.

Ναι το έψαξα και το βρήκα και το έβαλα τελικά...μου άρεσε σε πρώτη εντύπωση κυρίως για τις δυνατότητες αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το CCcam 2.3.0 που θέλω να βάλω αλλά και με το TSpanel (αυτό εδώ enigma2-plugin-extensions-tspanel_5.6_mipsel.ipk) που προσπάθησα να το εγκαταστήσω αλλά δεν τα κατάφερα (και δεν ξέρω και αν αξίζει τον κόπο να το εγκαταστήσω).....παρόλο που το είδε μέσα στα Manual instalation και φάνηκε να το κάνει εγκατάσταση αλλά πάπαλα......

τέσπα ψάχνοντας και με την βοήθεια την δικιά σας θα την βρώ την άκρη .....ευχαριστώ...

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Ναι το έψαξα και το βρήκα και το έβαλα τελικά...μου άρεσε σε πρώτη εντύπωση κυρίως για τις δυνατότητες αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το CCcam 2.3.0 που θέλω να βάλω αλλά και με το TSpanel (αυτό εδώ enigma2-plugin-extensions-tspanel_5.6_mipsel.ipk) που προσπάθησα να το εγκαταστήσω αλλά δεν τα κατάφερα (και δεν ξέρω και αν αξίζει τον κόπο να το εγκαταστήσω).....παρόλο που το είδε μέσα στα Manual instalation και φάνηκε να το κάνει εγκατάσταση αλλά πάπαλα......

τέσπα ψάχνοντας και με την βοήθεια την δικιά σας θα την βρώ την άκρη .....ευχαριστώ...
    Οτι αξιζει τον κοπο , αξιζει και με το παραπανω.....
    Μετα μεσω αυτου μπορεις να εγκαταστησεις αυτοματα (μεσω των servers που συνδεεται) οτι θελεις .......

Δοκιμασε να εγκαταστησεις καποια παλιοτερη εκδοση, μηπως και τα καταφερεις .....

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by telisgr View Post
    Οτι αξιζει τον κοπο , αξιζει και με το παραπανω.....
    Μετα μεσω αυτου μπορεις να εγκαταστησεις αυτοματα (μεσω των servers που συνδεεται) οτι θελεις .......

Δοκιμασε να εγκαταστησεις καποια παλιοτερη εκδοση, μηπως και τα καταφερεις .....
    Έβαλα τελικά μια παλιά 4.9 την πήρε και αμέσως μετά update και είμαι στην 7.1...απο κει και μετά κατέβασα CCcam 2.3.0 kai 2.2.1 ....προσπάθησα και για το extra.url που το τοποθέτησα στο φάκελλο /etc αλλά δεν λειτουργεί (δεν μπορεί να κάνει σύνδεση παρόλο που άλλαξα και το ****nemesis.com σε .net) ...

Ναι αξίζει τελικά το TS panel ...

Αυτά.... και συνεχίζω το ψάξιμο και την εκπαίδευση....

Member
    Uploads
    0

καλησπερα στην παρεα.εχω εναν dm800 κλονο και προσπαθω ναφορτωσω στο nemesis 2.6 poy εχω σαν image το tsmedia μαζι με το plugin των υποτιτλων αλλα δυστηχως δεν φορτωνωνται οι υποτιτλοι.βρηκε κανεις καποια λυση?

Advertise Here