Originally Posted by
northener
Καλησπέρα παλικάρια,
Λοιπόν, είχα ένα γνήσιο DM500HD.Μου έβγαλε ένα πρόβλημα(κατα την εκκίνηση άναβε το πράσινο λαμπάκι,μετά μεταπηδούσε στο κόκκινο αναβοσβήνοντας το και ποτέ δεν επανερχόταν στο πράσινο ώστε να bootάρει κανονικά), κι έτσι το έστειλα μετά από 1.5 χρόνο στην εταιρία που το αγόρασα να το κοιτάξει διότι ήταν ακόμα εντός εγγύησης.
Σήμερα,μετά από 3 μήνες, παρέλαβα το μηχάνημα.Έγινε αντικατάσταση απο την Dream MUltimedia όπως μου είπανε αλλά μου έστειλαν σκέτο τον δέκτη,δίχως τα παρελκόμενα (τηλεκοντρόλ κ.α.)
Το πρόβλημα μου είναι πως το μηχάνημα που παρέλαβα με βάζει σε σκέψεις μήπως είναι κλώνος.Και θα σας αναφέρω τις διαφορές που εντόπισα σε σχέση με το άλλο μου γνήσιο DM500DH.
1)Το ανεμιστηράκι ,μόλις ανοίξεις την λαμαρίνα του, είναι επάνω στην λαμαρίνα και όχι στο μηχάνημα όπως στο άλλο.
2)Έχει θύρα USB από την μάνα του, ενώ στο άλλο μου έκανα ολόκληρη πατέντα για να του βάλω εγώ .
3)Μιά μικρή πλακετίτσα που έχει το άλλο μου μηχάνημα επάνω ακριβώς από το modem, αυτό δεν την έχει καθόλου .
4)Το διακόπτη ON/OFF τον έχει στην μέση της πίσω πλευράς , ενώ το άλλο μου τον έχει πίσω αριστερά πάνω από το τροφοδοτικό.
5)Η κάρτα sim που φοράει δεν έχει πάνω της βουλοκέρι για να μην μπορείς να την αφαιρέσεις χωρίς να το χαλάσεις ενώ το άλλο μου το μηχάνημα έχει. Επάνω της γράφει DM500HD SIM 210 . Επίσης έχει και ένα αυτοκολλητάκι κάτω από το μηχάνημα δίπλα στο S/N ,μικρό κίτρινο με φωσφορίζων γράφημα(όπως τα χαρτονομίσματα) και λέει μέσα σε κύκλο sim 2.10 .
Γνωρίζει κανένας τίποτα να με βοηθήσει ?
Παρατηρήσεις:
Το image που φοράει μοιάζει πολύ με αυτό που θυμάμαι να φορούσε όταν το έιχα αγοράσει το άλλο μου μηχάνημα εμφανισιακά και ονομάζεται Peter Pan.(Δεν ξέρω εάν έτσι ονομάζεται το μανίσιο image των DM500HD)
Επίσης , έχει μέσα ένα plugin το Genuine Dreambox , το οποίο ελέγχει την γνησιότητα του μηχανήματος .Το έτρεξα και μου έβγαλε έναν serial number ο όποιος όποτε το ξανατρέχω ο αριθμός αυτός αλλάζει.Το δοκίμασα και στο άλλο μου μηχάνημα και συμπεριφέρεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Υ.Γ. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ελέγξω εάν είναι γνήσιο το μηχάνημα που μου έστειλαν?
Υ.Γ1 Μήπως έβγαλε καμία νέα έκδοση DM500HD(και δεν το ξέρω) και έχει αυτές τις ψιλοδιαφορές και είναι normal το μηχάνημα?
Ευχαριστώ