Τελικά πήρα τηλέφωνο στην εταιρία για το θέμα μου και μου ζήτησαν χίλια συγνώμη και μου είπαν ότι δεν γνώριζαν πως επρόκειτο για κλώνο.
Μου είπαν πως αυτή η παρτίδα που είχα αγοράσει εγώ τον γνήσιο dm500hd δεν ήταν δική τους εισαγωγή αλλα ήταν μιας άλλης εταιρίας.
Έτσι όταν τους έστειλα εγώ το μηχάνημα μου για αντικατάσταση, αυτοί με την σειρά τους το εστειλαν στην άλλη εταιρία η οποία υποτίθεται πως θα το έστελνε στην Γερμανία και θα τους ενημέρωνε για τυχόν νεότερα.
Οπότε μόλις "και καλά" γύρισε το μηχάνημα από την Γερμανία αυτοί ειδοποιήθηκαν από την άλλη εταιρία που τους έστειλε το μηχάνημα και με την σειρά τους αυτοί αμέσως το προώθησαν σε εμένα.Έτσι αυτοί ισχυρίζονατι πως δεν γνώριζαν τίποτα γηια το θέμα του κλώνου και είπαν πως θα τους κάνουν μήνυση σε περίπτωση που δεν μου αντικαταστήσουν άμεσα το μηχάνημα με έναν ίδιο γνήσιο.
Επίσης είπαν πώς εάν δεν το αντικαταστήσουν οι άλλοι όπως πρέπει, θα επωμιστούν αυτοί οι ίδιοι την ζημία μιας κι εγώ δεν φταίω σε τίποτα και θα μου δώσει έναν γνήσιο DM800HD SE .
Άρα δεν αναφέρω ακόμα το όνομα της εταιρίας διότι μπορεί και να λέει αλήθεια ο άνθρωπος και να μην υπάρχει θέμα αξιοπιστίας από μέρους τους.
Σημειοτέο πως μου είπαν να τους τον στείλω σήμερα κι όλας πίσω τον δέκτη για άμεση αντικατάσταση και μάλιστα με δικά τους έξοδα.
Πάντως ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας σε όλα παλικάρια