kalispera mia erotisi :ta arxeia cccam prio,cccam provider, cccam canal info
pou prepei na ine? sto var...?
kalispera mia erotisi :ta arxeia cccam prio,cccam provider, cccam canal info
pou prepei na ine? sto var...?
Ε1 : /var/etc/
E2 : /etc/
kai ta dio file eine sto var![]()
Γεια και χαρά σε ολους!Θα παρακαλούσα οποιος γνωρίζει να με βοηθήσει ώστε να μπορέσω να ''συνδέσω" ασύρματα το ονειροκούτι(DM 800 HD se clone)με το router(ZTE της WIND).Αυτή την στιγμή εχω το vonets vap 11g και αφου ακολουθώ την διαδικασία εγκατάστασης και μου γράφει οτι εχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγκατάσταση,αρνείται πεισματικά να βρει δίκτυο(ξέρετε εκείνο το μπλέ λαμπάκι).Εδω λοιπόν θα χρειαστώ την πολύτιμη βοηθειά σας.Επίσης να αναφέρω οτι φίλος μου δάνεισε ενα acces point(d link dap 1360)μήπως και γίνει κάτι με αυτό,αλλα δηλώνω ασχετος για τέτοιο εγχείρημα,οπότε και εδω θέλω τις γνώσεις σας.Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Μετά από 2 εβδομάδες περίπου που χρησιμοποιώ nemesis παρόλο που είναι σίγουρα καλύτερο από το προηγούμενο που είχα εντούτοις το πρόβλημα παραμένει ....παγώματα και πράσινες οθόνες...
μπορεί να υπερθερμαίνεται ;; πως μπορώ να το καταλάβω;;; πιάνοντας το πάντως δεν μπορώ να πω ότι είναι καν ζεστό...εξάλλου άλλες φορές ξεκινά κρύο και αμέσως παγώνει η οθόνη....υπάρχει περίπτωση να φταίει το tuner;;
καμιά ιδέα κανείς;;
Ναι απο αυτό newnigma2 -v3-3-2-ramiMAHER που είχα προβλήματα πήγα σ΄αυτό Nemesis2-6-dm800se-SVN-110r0-ramiMAHΕR αλλά πάλι έχω..
σχετικά ποστ #269
to attribute 755 fileefxaristo. to attribute 644 i 755?