Καλησπέρα σε ολους.θα ήθελα να σας ευχαρηστησω ολους για την πολύτιμη βοήθεια σας.τελικα δυσκολεύτηκα αλλά τα κατάφερα να τον ξανά ζωντανεψω τον dreambox μου
Φυσικά και θα δωσο πληροφορίες αλλά αυτήν την στιγμή είμαι στην δουλειά το απόγευμα που θα σχολασω θα σας ανεβάσω και το προγράμμα και το αρχείο που πέρασα μέσα...αν μου το επιτρέψουν η moderators
..Mipos dokimases afto.Argisa ligo,den eimouna spiti. Odigies edo: klick
καλησπερα σας.οπως ειχα πει το μεσημερι το προγραμμα που δουλεψα για να συνεφερο το κουτι ειναι αυτο που ανεβασε ο φιλος μας ο κωστας και αφου το ετρεξα στην επιλογη τις sim2-ssl84b μετα ανοιξα το dreamup και φορτωσα το secondstage-dm 800-69.nfi και το μηχανακι αρχισε να ξανα λειτουργει κανονικα...τωρα η μονη συσκολεια που εχω ειναι οτι οταν παω για αναζητηση καναλιων δεν με τα βρησκει μου γραφει να ρυθμησω το tuner οποια ρυθμησει και να κανω δεν με βρησκει τα καναλια.σαν να ειναι νεκρο αλλα οταν παω στις ρυθμησεισς για το σατ φιντερ με δειχνει οτι εχει σημα.απο εδω και περα δεν μπορω να σας βοηθησω.
και εδω το λινκ για το w@@.i-have-a-dreambox.com/diverses/secondstageloader/dm800/
..Mipos voithisei afto to .xml Den ksero omos pos to pernas ston dekti.
kosta ola kala mexri tora to perasa kai to imagesOpenPLI alla den mporo na anoixo ta kanalia blepo mono tin dimosia tileorasi ta alla ebala kleidia alla tipota ,kai den brisko to cccam
kosta ola kala mexri tora to perasa kai to imagesOpenPLI alla den mporo na anoixo ta kanalia blepo mono tin dimosia tileorasi ta alla ebala kleidia alla tipota ,kai den brisko to cccam episis pos mporo na peraso to cccam kai pou mporo na to peraso na to balo mesa xereis esu?