Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
Όπως είπα όμως με τους δέκτες δεν το 'χω (ακόμα) οπότε τί είναι η cline και πως την βάζω?
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
Όπως είπα όμως με τους δέκτες δεν το 'χω (ακόμα) οπότε τί είναι η cline και πως την βάζω?
Παιδια να ρωτησω κατι, υπαρχει τροπος να χρησημοποιησουμε το XBMC για να δουμε απο το PC στην TV μεσο Dreambox;;
Οπως κανουμε με το VLC δηλαδη.
Καλή χρονιά σε όλους
όπως είπα και πιο πίσω έχω τον DreamboX DM 800 HD se (κλώνο) και η οθονίτσα του μπροστά μετά από καθάρισμα που προσπάθησα να της κάνω , κάνει κάτι γραμμές και έχει χάσει τα χρώματα της λίγο.
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ και πόσο περίπου έχει?
(δεν ξέρω αν κάνω καλά που το ζητάω εδώ αλλά μιας και το νήμα λέει : TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox ... )
Με το λιγο που εψαξα, πολυ φοβαμαι Νικολα, οτι αν ο φιλος θελει να την αλλαξει τελικα,
θα πληρωσει αρκετα παραπανω, αν το συγκρινω μ' αυτο ........
Βεβαια ειναι απο Γερμανια οποτε +22 μεταφορικα.......
Για Ελλαδα λιγο δυσκολα, αν μπορουσε να το βρει απο Κινα .......
Είναι λίγο θολή σε κάποια σημεία αλλά μου κάνει και γραμμές (κενά για την ακρίβεια) και δεν με πειράζει να είναι και μεταχειρισμένη αρκεί να λειτουργεί σωστά. Τεχνικό δεν θέλω έχω (εμένα)
Και μιας και μιλάμε για την οθονίτσα υπάρχει κάποια "εφαρμογή" και αντί για τις πληροφορίες να δείχνει το λογότυπο του καναλιού? κάπου το είχα δει (νομίζω πως τα λένε picons) αλλά αν και το googleαρα αρκετά άκρη δεν έβγαλα ...
biss keys gia 46 moires ???