an to ftiakneis mia fora efkolo eine
an to ftiakneis mia fora efkolo eine
kalispera,eimai kainourgios se auton ton tomea kai thelo na rotiso,prin ligo kairo kapoios mou eixe valei nova kai ote
me vu+solo
tora omos thelo ama ginetai na vlepo monos mou xoris na dino tosa polla se auton.
iparxei tropos me vu+solo na vlepo kananlia????
ego thelo na mou peite me vimata akrivos pos me vu+solo
tha boro na vlepo kanalia,h me iptv h me ccam.
Ama boro na vlepo tsaba kalo tha itan
Τσαμπα καθε 2 ωρες θα βγαζεις και θα βαζεις γραμμουλες και θα κουρασθεις και θα τα παραρησεις και δεν θα εχεις τα ελληνικα.μοιλαμε για το cccam .τωρα ο τροπος που της βαζεις ειναι ιδιος με τον dreambox σε vu+solo οσο για το iptv απο εκει που θα σου δωσει συνδεση σου εχει και της πληροφοριες πως θα το κανεις σε enigma2.
Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να βάλω έναν usb σκληρό στον dm800se που έχω, ώστε να περάσω ότι ταινία-σειρά έχω εκεί μέσα. Ξέρει κάποιος μέχρι πόση χωρητικότητα μπορεί να δει ο δέκτης; 4ΤΒ πχ μπορεί να τα διαχειριστεί;
Ξερει καποιος αν τα power vu ,παιζουν στον DREAMBOX 500 HD,original??Ευχαριστω!!!!
Φιλε μου, σε ευχαριστω.φαινεται ομως οτι,δεν περνεις τα pm που σου στελνω!!!!!!
***useless quote***
@ gianakis
Μοιράζομαι την απορία με το φίλο ronsar, μιας και έχω και εγώ αυτό το δέκτη (DM 500HD original, image newnigma 4.0.12, που είναι το πιο πρόσφατο). Αρκεί απλώς να περάσεις τα κλειδιά που δίνεις στο αρχείο Softcam.key, ή χρειάζεται και κάτι άλλο;
ΟΚ. Θέλει κάποιο emu, και αν ναι ποιό,για να παίξει ή αρκούν τα κλειδιά στο Softcam.Key αρχείο, όπως τα biss;
Ευχαριστώ
Θελει oscam (μια προσφατη εκδοση), δυνατο επεξεργαστη και τους τελευταιους drivers για το μηχανημα σου............