Παιδια καλημερα.Εχω ένα προβλημα με τον dreambox800(original)πηγα και περασα το νέο
Dream elite 4.0.(ola kala)πάω να βάλω το baryallen 9.2 το οποίο μετά κόπων και βασάνων το εγκατεστησα,αλλα όταν ανοίγει(επανεκκίνηση δέκτη)δεν φαίνετε στην αρχή ότι υπάρχει!!
Στα plugin υπάρχει αλλά δεν υπάρχει ο φάκελος ΜΒ IMAGES και στις ρυθμίσεις του baryallen μου γράφει για ιmage ton φάκελο backup και ιστοριες.Το έριξα και εκεί το image αλλά τιποτα.Μηπως δεν είναι συμβατό το barryallen με τον dream800 και θέλει κάποιο παλιότερο κάτι άλλο τρέχει?
Ευχαριστώ
θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να δουλεψει με μικροτερο image πχ. w*w.dreambox.it/download.php?f=dreambox/dm800/firmware/Nabilo/NabiloBlackHole_DM800_012.zip&t=Nabilosa t%20Enigma2%20Black%20Hole%200.12
efxaristo poli
Καλο θα ειναι, πριν ανοιξουμε καινουρια ενοτητα, να δουμε αν μπορει να μπει η ερωτηση μας, σε μια ηδη υπαρχουσα .....
και εχουμε πει τοσες φορες βρε παιδια, οχι "ζωντανες" παραπομπες ........
manoli, piso apo to dm 800 exeis ena koympi patato gia na kanis riset kai kateva to dreamup gia sunray ..............(gia to 800 prin)
παιδες μια ερωτηση αν εχει παρει κατι το αυτι σας σχετικα με τα dm500.Μιας και ειναι mpeg2 υπαρχει μια φημη οτι η gova θα γυρισει ολα τα καναλια σε mpeg4 οποτε και τα 500αρακια θα πανε στον κουβα...
Εχετε ακουσει κάτι σχετικο?
Δεν τους συμφερει να κανουν αυτη την αλλαγη.
Θέλω να πάρω έναν κλώνο VU Solo από Κίνα.Ξέρω ότι με DHL(κατά πάσα πιθανότητα) έχεις θέμα με το τελωνείο και ότι με EMS δεν υπάρχει θέμα.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει φέρει κανένας με FEDEX κι αν πέρασε από τελωνείο χωρίς πρόβλημα.Μιλάμε πάντα για 1 δέκτη...