Με hd δέκτη ασφαλώς μπορείς να τις δεις.
Με hd δέκτη ασφαλώς μπορείς να τις δεις.
καλησπερα στον sim ferrari 800 αν βγαζει μηνυμα 2nd failed einai apo ιματζ η κατι αλλο με dreamup ποσο χρονικο διαστημα κανει
Υπαρχει καποιος φιλος να μου πει, αν μπορουμε να φοτρωσουμε mpeg-4,με τον αφθεντικο d/b 500 hd ?Και αν ναι, τι πρεπει να κανω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
γεια σας εχω ενα κλωνο 800 και θελω να αλλαξω image.ποιο προτεινετε? τωρα εχω αυτο newnigma2-release-dm800-v3-1-6-ramiMAHER 76b
kaλημερα μια μικρη help σε σιμ φεραρι 800 βγαζει 2nd failed προσπαθησα να περασω νεο ιματζ με δρεαμ απ αλλα σε w7 ενω γεμιζει η μπαρα με τον λοαντερ το dream δεν ανταποκρινετε προσπαθησα μεσω ip αλλα ενω δειχνει οτι το περναει στο restar ξανα τα ιδια 2nd failed εχω πρασπαθηση με 4-5 διαφορετικα dreamup alla τιποτα
Analoga to img pou pernas thelei kai to antistoixo BOOTLOADER.To teleftaio gia ferrari einai to : SSL88F
καλήσπερα παιδια εχω εναν 800ari κλωνο χωρις φεραρι σιμ, εχει ενιγμα 2 δουλευει κανονικα αλλα δεν μου κατεβαζει καποιοες συχνοτητες, οπως της νοβα καμμια παω για τιουνερ? καποια καναλια και hd τα ανοιγει, τι να κανω, ξαναφωρτοσα ξανα και ξανα αλλα τιποτα στον hotbird πιανει μονο 500 υπηρεσιες συνολο με 1.20 gibertini δοκιμασα και σε φιλο αλλα παλι τα ιδια, καμμια ιδεα? βεβαια εργοστασιακες δεν εχω κανει αλλα δεν ξερω αν θα στρωσει!
Dokimase xeirokiniti anixneysi-1 doryforos-anixneysi diktiou :nai