ЧНГ колеги! В момента няма само икономичен и +овете са точно както заглавието на темата. Това предвщава почти цял месец гледане
При мен CARDOK (10 entitlements r bulcrypt [bulcrypt] (ecm_cmd) Unexpected card answer: 6D 00 и нищо не отваря
А беше така CARDOK (no entitlements
2014/01/08 12:30:54 B7302200 r omnikey-bulcrypt [bulcrypt] Subscription data 1 (0x00a6): +-+--++-
2014/01/08 12:30:54 B7302200 r omnikey-bulcrypt [bulcrypt] Subscription data 2 (0x00a6): +-+--++-
Здравейте нещо нередно дали има по тия минуси че ми се струва че нещо не е наред, а не помня колко ми бяха миналия месец. премиум пакет
Платил си си Премиум... На 1-ви януари имаше 7 плюса, който ъпнал тогава (Като мен), ще вървят до края на месеца или поне до към 20-ти, 23-ти
Subscription data 1 (0x00ae): +-+-+++- Subscription data 2 (0x00ae): +-+-+++- Плащам за Премиум и ХБО, пък работи и Ф+ ХД. Хоби хд и Синемакс не вървят.
Да, със тези плюсове вече показва и ХБО. За синемакс си има + (този минус в средата). Не знам кой го плаща този синемакс, че да е в отделен пакет, не ми допада програмата му...
Моля, помогнете на един начинаещ да си направи "второто минусче - плюсче". Картата е V1. От допълнителен приемник. На основния е платено всичко. Приемникът е Giga Blue HD. Благодаря предварително!
За любителите на блокажа, hbo comedy и film+ HD са активирани на всички абоната, незнам за вторият дали ще е достъпен за версия 1, но може да опитате ;)