Следете за изтичане на памет! При мен е факт. Причините все още не са ясни.
Следете за изтичане на памет! При мен е факт. Причините все още не са ясни.
2 дена бях със 8022, от обяд съм със 8061 и на 2-та процеса; следя си машината със Мrtg и няма нещо притеснително, поне при мен и за сега!
Има изтичане само на кама който е за кеш, другия е ОК.
При мен също има такъв проблем, но като цяло ми падна натоварването на процесора.
Проблема е доказан, че съществува. Вероятно причинате е във филтрите "cacheex_ecm_filter". Обсъдихме набързо ситуацията в международната част на форума с капитана, той вече е докладвал за проблема в стриймборда, приложил е и лог. Така, че чекаме фикс.
ОК значи връщаме към старата версия 8022 до тогава.
Не, просто не използвай "cacheex_ecm_filter" (за сега), останалото си и ОК.
Особенно ми харесва тази опция:
wait_time = (for csp, ex3 and ex2)Code:[csp] wait_time = [caid][&mask][@provid][$servid][:awtime][:]dwtime csp_ecm_filter = [caid][&mask][@provid][$servid]
csp_ecm_filter = (only for csp)
wait_time = 250 # means all requests have 250ms dyn wait time when old cache3 hit found
wait_time = 0:50:250 # means all requests have always wait time and 250 dyn wait time when old cache3 hit was found
wait_time = 17:950 means all 17XX have dyn wait time when old cache3 hit found
wait_time = 1702&ffdf:950 means all 1702/1722 have dyn wait time when old cache3 hit found
wait_time = 0:950:0 means all have always wait time whitout checking cache3 hit
csp_ecm_filter = 17,1833,1834,1830,09C4,09C7,0D05
Значи само тази опция води до препълването на рамта. Ако ми сработи авторестарта ще коригирам, сега не съм в къщи и компа е забил тотално.
Даа точно от това може да е аз нямам там настройки и нямам проблем.