Искам да благодаря на сесо2000 за оскама за първи път нов билд да работи на приемника ми,сега вече мога да си сменям канали на воля и да ми се ъпдейтва картата.
Искам да благодаря на сесо2000 за оскама за първи път нов билд да работи на приемника ми,сега вече мога да си сменям канали на воля и да ми се ъпдейтва картата.
Айде сега сесо2000 да каже защо неговия работи?
защото оскама е компилиран без стапи потдръжка колега. потдържа си всички рийдъри, лоудбаланса, двбапи, от протоколите са само камд 3,5, нюкамд, ццкам.
когато е компилиран в комбинация с потдръжка за енигма нещо се омазва и затова се получава грешка. стапи се компилира за оригиналния софт. в форума казаха че са оправили нещата но засега е временно решението и при някои приемници проблемът продължава.
да за енигмата без стапи, а за оригинален със стапи но на някои приемници ще работи на други проблемът си остава. поне аз така разбрах от темата
Бих помолил ceco2000 ако има малко свободно време да компилира някой от последните билдове за sh4(бирата е от мен) ,че нещо не ми се отдават тия работи.Предварително благодаря.
Ако ceco каже от де е тулчейна и аз мога да го отменя при компилацията, а и ще науча нещо
заповядай, щом ще има бира![]()