Бройте ме и мен.
12.01.13
26.01.13
Бройте ме и мен.
Колеги,длъжен съм да ви кажа ,че по не зависещи от мен причини моя риболовен излет за 12.01 2013 се провали. И ако Жоро и разбира се и на вас ви се иска да се съберем по рано и имате възможност може да го направим на 12.01.Но ако всичко е уточнено нека да остане за 26.01.Виждам че за 26 ще присъства пълна бройка 14 човека.Така че ако някой не може да дойде нека си остане 26-ти.Бях длъжен да ви кажа за провала на излета ,че ако ме попита някой как изкара да не се получават неловки ситуации.
Аз нямам ангажименти тази седмица, така че не ми пречи да е тази. Вчера дадох антена на Жоро сателитният прием е уреден.
Казвайте, за мен и 12 е ок. Нека все пак до сряда да е ясно.
Всички са гласували за 26,нека да не променяме в последния момент.
Нека да остане за 26.
Ники много си прав,но нали го отложиха заради мен и затова бях длъжен да кажа за моя ангажимент.Не ме разбирай погрешно аз искам да се съберем колкото може повече хора и затова казах ако един от записалите се на 26 не може да дойде по добре да остане сбирката на 26.Може да не си чел темата от самото начало и затова да не знаеш защо гласуваха 26 за дата на сбирката.
Нямаш проблем Геро.
Просто да не сменяме хората са си направили сметка за 26.
Затварям анкетата поради запълване, на местата. Ако има още желаещи да пишат тук в темата, за да насрочим срещата в заведение.
Последно нека срещата да си остане на 26 както сме се уточнили,за да не стане така че да има липсващи.
Ще има ли хора от другият форум, освен njor? :) Питам, защото може да не се харесаме с някого, хаха :)