Ей, колеги утре е ден за размисъл. Като гледам мезетата, доста ще умувате. :-d Весело прекарване!
12.01.13
26.01.13
Ей, колеги утре е ден за размисъл. Като гледам мезетата, доста ще умувате. :-d Весело прекарване!
Ако все още има свободни места и несе натрапвам има много голям шанс и аз да присъствам , но всичко зависи от тази вечер как ще се прибера , ако се прибера :d
Колега ти си от гласувалите в анкетата, аз мислех че си разбрал. Тази среща ще бъде в апартамент, в който могат да се съберат 13 души, затова първите 13 записали се са за там, а ако имаше много допълнително желаещи щяхме да се местим в заведение. Други желаещи не се появиха за това оставаме хората в анкетата, така че си предвиден в бройката за утре.
чудесно , утре съм на линия :) даже мисля да донеса няколко неща ... който на дали ще използвам :) , да поръчкаме малко ако вентуално на някои му се занимава :)
Мерси на домакина!![]()
Страхотно беше, Благодаря на домакина за перфектната организация и на Колегите от Пловдив, за това че този мразовит ден не ги възпрепятства да се присъединят.
Също искам да Благодаря на колегата Vodomer за подаръците, аз вече го разкостих моя на стандартни компоненти. Ако успея да направя нещо ще пиша.
Страхотно събиране се получи, надявам се скоро пак да организираме друго такова. До преди час бяхме заедно, а вече пак искам да сме заедно :)
Благодаря Ви СатПриятели!
И аз благодаря за перфектната организация! И за ястието на домакина! Просто беше перфектно, мМммм... :) !!
И препоръчвам другия път да си носим баджове с имената и никовете, че половината не ги разбрах кои са :(
Това с тениските също е много добра идея, аз съм ЗА!
Организацията е на ново , домакина е отличен ... просто всичко мина прекрасно , благодаря на всички за чудесната вечер която се получи :)