Хубава среща се получи ,благодаря на домакина joropet за доброто посрещане .Надявам се че всички са се забавлявали .Лично аз съм много доволен от срещата и се надявам другата да е още по добра.Благодаря ви.
12.01.13
26.01.13
Хубава среща се получи ,благодаря на домакина joropet за доброто посрещане .Надявам се че всички са се забавлявали .Лично аз съм много доволен от срещата и се надявам другата да е още по добра.Благодаря ви.
Благодаря на домакина joropet и всички присъстващи за перфектната сбирка. Много се радвам, че изживях един прекрасен ден с вас приятели. И благодаря на Vodomer за подаръка.
Благодаря на домакина за подготовката.Благодаря на всички участници за задушевната обстановка и изключително приятното изкарване.Забелязва се и увеличаване на ''отбора''.Да се надяваме на следващата да има същата градация.Очаквам я с НЕТЪРПЕНИЕ.
![]()
Това с снимката е добра идея,може би алкохола оказа своето влияние и забравихме да се снимаме.
Даже общата снимката можем да я принтираме на тениските за които обсъждахме, така ще се получи добър спомен.
И според мене беше суперяко.
Благодаря на домакина, пловдивската група и на всички които направиха топъл, този студен януарски ден :)
Ето къде сте били :) , поздрави за Жоро домакина за организацията, всички сте много весели и готини , поздрави от Пловдив!
И от мен едно голямо Благодаря на Жоро за чудесното посрещане, а също така и на всички сат-приятели за прекрасното настроение.
Ще я помня дълго тая сбирка, голяма веселба беше. Радвам се, че бяхте гости в моя дом. Специални поздрави на пловдивчани! Ще се раздвам и друг път да сме на една маса.
Поздрави,
Жоро