с тези ;)
GoldCard_Tricolor.zip
ПС.Боби,отдели постовете за голда в отделна тема,щото така не се разбира за какво си пишем ;)
с тези ;)
GoldCard_Tricolor.zip
ПС.Боби,отдели постовете за голда в отделна тема,щото така не се разбира за какво си пишем ;)
Веско Благодаря за файловете и корекцията.
Относно програмтора този в архива тук програмира и и процесора и паметта #25
С какви времена отваря руснаците локално ?
Мерси Боби, супер ! Преди това беше постнал някакви резултати от над 0.300...за това питах.
Жалко, че скоро ще угасне там съвсем ! :(
Аз имам jdm програматор, имам и карта но ме мързи да въртя цинията... Има ли нещо интересно на 36е?
Колко канала отваря и до кога ? .. някой по-горе писал че свършва или е до време ?...
Тя датата си е ок 2012/10/30 to 2029/11/04
Обаче не се знае кога ще го блокират от оператора и дали ще се пусне нов файл след това.
Стига да знаеш руски интересни канали имам много. Освен завъртане на антената ще ти трябва и конвертор за кръгова поляризация.
Благодаря на Боби за откритата тема, а и на всички които помогнаха да тръгнат нещата.
за тия които не са си ги подкарали и още тестват пожелавам приятни момнети със старата краста :)
Пробвано и работи перфектно отваря всичко каквото може да се хване при мен вече повече от 2 дни.
со оригинален оскам без модификации съм OSCAM 1.20-unstable_svn build #7983
Наложи се да блокна emm U защото първоначално когато я пуснах след 16 часа без да е блокната и спря.
Програмира се с CAS3 директно. Запазил съм и файловете на PIC-а и след като я бяха блокирали, но не ми е останало време да ги разгледам
Остава да пробвам и чехите.
А и да не забравя не се подвеждайте по рийдъра, той е само примерен :D
При мен най-стабилно работи с ymod обновява се от обикновен. Клоква се на 12 MHz без проблем.
аз мисля да я сложа сега в smargo+ отделен оскам, да видя там как ще е а на другата да и сложа чехите, ама това след малко че още не мога да се събудя както трябва :d