qe ta shofesh cfare image ti hedhesh duhet ta hapesh kapakun dhe te nxjeresh karten sim qe ka brenda ,dhe ne baze te sim qe ka hedh image,shikoje njehere cfare sim ka dhe image ka sa te duash.kurse per ta flashuar e flashon me ate kabllin qe the lidhur njekohesisht dhe me ethernet.ai kablli sherben per ta njohur si hardware kompjuteri pra te nevojiten dhe drivers te aparatit.
zgjidh sipas deshires per ferrari card ketu
flm por edhe diqka a ka mundesi qe me an te usb te bej instalimin e images ne ket llol resiveri,sepse kabell tjeter nuk kame e me ethernet nuk po bon,nuk qet asgje ne tv vetem drita e verdhe here dhezet here shkyqet non stop dmth nuk po muj me an te ethernetit me flashu ?
po te jap guiden per dy menyrat qe duhet ndjekur per flashim
duhet te perdoresh dreamup-ferrrari
ketu
Nashta e ka bo najkush ket pytje e se kom lexu po kshtu
A kish pas mundsi o vlla mem ndihmu dikush e kom ni dm 500s, edhe e kom tlshune linjen me MGcamd ne ni resiver, edhe pom duhet qat linje me bo share prej qatuhit ne ni dhom tjeter i kom 3 resevera po du me i bo prej ksaj ne qata dy. A ka najkush mundsi mem nimu :), me cccam kom lidhje me mgcamd edhe newcamd spo di
Ai qe mun ma kryn ni mbushje e ka .
Faleminderit
Kam listen e kanalave te digitalbit ,tringit ,astras edhe jsc sports i kam kriju tri bugjeta a mundem kto me i nxjerr prej dm500s permes dcc edhe me i rujt ne pc kur ta fleshoj dm te njejtat me i fut me ftp perseri ne dm se po ndodh tuj ba scanimin e kanaleve pom bllokohet dm edhe po duhet perseri me ba flash.
pershendetje per te gjith edhe une e kam pas te njejtin problem gjat hedhjes se imazhit Merlin-3_OE-2.0-dm800se-20121228.nfi por me ne fund e kam ngarkuar me sukses te njejtin imazh po ashtu edhe listen e kanalev e kam ngarkur por deshta te instalij edhe cccamin por nuk e di se si shkon procedura a mundet dikush me konkret te me tregoj se si te veproi. ju falem nderit