Settings nga vhannibal te edituar per 13-16-19, 13-16,dhe motor te dates 3 shkurt 2012 per E1 dhe E2
Settings nga vhannibal te edituar per 13-16-19, 13-16,dhe motor te dates 3 shkurt 2012 per E1 dhe E2
pershendetje ne qoft se ka mundesi te postohet vannibal E2 13 16 19 28 sepse nuk di ta formoj vete kete .faleminderit.
Pershendetje te gjithve , a ka munsie dikush ma postue imaqes qe eshte stabile per dreambox 500 HD KLM
kam nje pyetje ,si mundem te zevendesoj njerin nga butonet e dm500s,pasi qe butoni jeshil(i gjelbert) dhe butoni i verdhe kan te njetin funksion....ne te dy butonet gjindet vetem PLUGINS nga ku i shiqoj te dhenat e cccam dmth serverit nga ku e kam linjen,sepse jam klient...e desha te dij a mundet ne njerin buton te kem ose te fus ndonje send tjeter ,mos te je te 2-te te njejte,ok tregomni si te bej
PERSHENDETJE TE GJITHEVE !!!
KAM PROBLEME ME DM500 HD ME BEN SHUME FREEZE, KUR I INSTALOJ IMAZHIN EDHE NJE HERE PO ATE QE KAM PAS ME PUNON SHUM MIRE MBAS DISA DITEVE ME KRIJON FREEZE . A KA MUNDESI DIKUSH TE ME JAPI NDONJE SHPJEGIM APO DUHET TE INSTALOJ IMAZH TJETER .IMAZHI QE KAM ESHTE KY :PBNigma-Ferrari-dm500hd-12.12.26.nfi.
FALEMINDERIT
ME RRESPEKT STV2008
Po mundesh.
Shtyp Butonin BLU -> Extras/Setup -> Quickbutton dhe ketu zgjidh nje nga opsionet qe ndodhen aty duke i dhene OK me pult. Me pas dil me exit deri sa te dalesh ne ekran. Kur te shtypesh butonin e verdhe do te shofesh opsionin qe ke zgjedhur ne Quickbutton
Psh une, gjithmone zgjedh Expert Setup
Pershendetje,do te ja dija shume per faleminderit ne se dikush do te me jepte nje mendim se si eshte aparati SUN RAY DM800 SE SR4 dhe nese ja vlen po ta krahasosh me DM800 SE???
a mundeni te me shpjegoni si vendosen keta keys spo e kuptoj ,kete ketu:Canalsat Astra 19.2° E Ccw keys