Faleminderit per pergjigjen search37,i di te gjitha keto opsoine,kjo eshte dhe arsyeja qe du me e marr nje te tille,se per momentin perdor DM800HD dhe jam i kenaqur,po kam degjuar se SUN RAY SR4 nuk ka cilesi te figures,sdi ne ke perdor apo ke pare vete nje te tille???Per kete e doja nje mendim te sakte....
fillestari ,shume shpjegim i kjart,e rregullova si te dua ne butonin e verdhe...por kam edeh nje pyetje per ty se i kuptoke mire,vllau po shtyp ne butonin e jeshilt dhe te verdhe dhe nuk ka sgje...a mundet edeh butoni i jeshilt te aktivizohet si ne te verdhin qe po e demonstroj nga menyra jote....apo duhet ndryshe se ai edeh nuk ka aq pervoj
Nqs edhe vllau yt ka te njejtin Imazh me tendin, pra Gemini, atehere me butonin e verdhe edhe ai mund te zgjedhi nje prej opsioneve qe ndodhen ne Quickbutton sic e bere edhe ti.
Persa i perket butonit jeshil, ka te ngjare qe vllau yt nuk ka plugins te instaluar ne DM.
Per tu siguruar thuaji qe permes programit DCC te hyj ne lib/tuxbox/plugins dhe te shofi nese ka gje brenda ketij folderi apo jo.
Me pas thuaj te hyj ne var/tuxbox/plugins dhe te shofi nese ka gje brenda apo jo.
Nese edhe ketu nuk ka plugins te instaluar, atehere vllaut do ti duhet ti instaloi vete plugins-at qe ai do, ose permes Addons me butonin blu, ose manualisht duke i futur filet permes DCC apo Filezila etj.
ok te kuptova shume mire,se une se une eperdori dcc por te vllau smundet se dm500s i tij paska pasword dhe nuk ja ka dhen ai i serverit pasi eshet abonues i trin dhe digit alb,e shof kur starton e ka cccam 2.1.4 se disa sende i dij nga ketu ,por plugins nuk ja qet fare ne asnjerin buton...pra ti shume bukur e ke sqaru ke me hy ,por nuk ka qasje permes dcc se paswordi po i mungon,dhe shume keq,pasi edeh ka konatktu te ai personi dhe i ka then vetem ne duhet ta dimi,,,disi e quditshme mu duk,pse mos me ja tregu passin
ne butonin jeshil pos plugins te une a mundem te vendosi edhe ndonje send dmth ketu vendosenvetem plugins apo,megjithe ate flm
Ne dijenine time Jo. Vetem plugins mund te vendosesh. Edhe te butoni i verdhe vetem nje opsion mund te zgjedhesh te Quickbutton.
Te tema e manualeve, jane te gjitha opsionet per shbllokimin e kodit te DM 500s. Megjithate keto pune duan edhe pak 'guxim'. Meqe vllau yt nuk ka pervojen e duhur, eshte rehat ashtu sic eshte, pra te mjaftohet te shofi kanalet dhe mos ti hyje valles kot.
u be mire ok
fillesari edeh diqka ,jam i interesuar per dm hd,mos ki ndonje njehori cili eshte i mire ,e di qe ka llloje te ndryshme por me naj qmim si me te favorshem,se une kam dm500s te thjesht