Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 42 of 101 FirstFirst ... 173237404142434447526792 ... LastLast
Results 411 to 420 of 1006

Thread: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Moderator flamurtari's Avatar
    Uploads
    293

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Quote Originally Posted by zeshkanisyzi View Post
    flamurtari,nese mundesh me na sqaru se a mundemi te kem ne DM500s edeh ne EPG per JSC,
    Nuk e di proceduren ne DM 500s un kam Inetbox 800se HD me sim ferari dhe Imagin EDG Nemesis 2.6 metoda qe shpegova me lart e kam realizuar me kete aparat

2. Advertise Here
    Contributing Member
    Uploads
    3

ok te kuptova,,,por nes din ndokush si mundemi te aktivizojm EPG per al jazzersa sport nga hotbird ,kishte bere shume mire

Senior Member
    Uploads
    0

Dua te update imaxhin "DreamElite" me SSL 87F me imaxhin 4.0-OE1.6 ne DM500HD me sim ferrari por dua te di se cili Cccam per klient eshte me i mire 2.1.3 apo 2.1.4 dhe gjithashtu te ruaj clinjen per MGcamd mbasi per Cccamin qe eshte Ccam.cfg e kam ruajtur. Pra per MGcamd ku vendoset clinja. Flm.

Moderator flamurtari's Avatar
    Uploads
    293

Quote Originally Posted by gjini View Post
    Dua te update imaxhin "DreamElite" me SSL 87F me imaxhin 4.0-OE1.6 ne DM500HD me sim ferrari por dua te di se cili Cccam per klient eshte me i mire 2.1.3 apo 2.1.4 dhe gjithashtu te ruaj clinjen per MGcamd mbasi per Cccamin qe eshte Ccam.cfg e kam ruajtur. Pra per MGcamd ku vendoset clinja. Flm.
    Per klient CCcam me i mire eshte 2.1.3.Linja ne Mgcamd vendoset ne Ftp-var-keys-Newcamdlist-hidhen linjat jepet atributi 644-save and exit

Senior Member
    Uploads
    0

Pershendetje jam ne Gjilan/Kosove kerkoj Telekomand per DReambox 800 hd /se ku mund te gjej ne kosove apo edhe ne tiran dhe qfar cmimi kane ..telekomandat e dreambox 800 hd

Si dhe ku eshte dallimi nuk e kuptoj ne mes te ketyre dy DM 800 HD ... i kam shikuar fotot ne google njeri e ka vendin per HDMI njeri nuk e ka a jan HD te dyt apo si eshte puna ketyre...

Ju kisha Lut shum te me beni nje skjarim me te gjeresishem rreth kesaj pune se jam shum konfuz para se te blej po shikoj ta marr kete te parin DVI se e kam gjetur me qmim shum te mire ... mirpo nuk po e di a eshte HD edhe ky apo si funksionon a ka ndonje dobesi ne kualitet ne krahasim me tjetrin etjera qfar jane mangesit tjera..

Contributing Member MATJANI's Avatar
    Uploads
    84

Quote Originally Posted by uranqe View Post
    Pershendetje jam ne Gjilan/Kosove kerkoj Telekomand per DReambox 800 hd /se ku mund te gjej ne kosove apo edhe ne tiran dhe qfar cmimi kane ..telekomandat e dreambox 800 hd

Si dhe ku eshte dallimi nuk e kuptoj ne mes te ketyre dy DM 800 HD ... i kam shikuar fotot ne google njeri e ka vendin per HDMI njeri nuk e ka a jan HD te dyt apo si eshte puna ketyre...

Ju kisha Lut shum te me beni nje skjarim me te gjeresishem rreth kesaj pune se jam shum konfuz para se te blej po shikoj ta marr kete te parin DVI se e kam gjetur me qmim shum te mire ... mirpo nuk po e di a eshte HD edhe ky apo si funksionon a ka ndonje dobesi ne kualitet ne krahasim me tjetrin etjera qfar jane mangesit tjera..
    Ndryshime ndermjet ketyre dekoderave eshte qe ai qe eshte me Dvi eshte modeli i vjeter DM 800 HD me procesor 300 Mhz kurse ai me hdmi eshte modeli i ri DM 800 HD SE me procesor 400 Mhz
    Hd jane qe te dy por ai me hdmi eshte me cilesi figure me te mire

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by MATJANI View Post
    Ndryshime ndermjet ketyre dekoderave eshte qe ai qe eshte me Dvi eshte modeli i vjeter DM 800 HD me procesor 300 Mhz kurse ai me hdmi eshte modeli i ri DM 800 HD SE me procesor 400 Mhz
    Hd jane qe te dy por ai me hdmi eshte me cilesi figure me te mire

a osht dallimi shum i madh i cilesis vrehet nga syri apo jo... si dhe a mund te kete probleme me zerin ky me DVI dhe me qfar cmimi sillen ne tregu keta me DVI sepse kam gjetur per 80 euro ja vlen apo jo

Uploads
    84

a osht dallimi shum i madh i cilesis vrehet nga syri apo jo... si dhe a mund te kete probleme me zerin ky me DVI dhe me qfar cmimi sillen ne tregu keta me DVI sepse kam gjetur per 80 euro ja vlen apo jo
    Ndryshimi ndermjet dvi dhe hdmi eshte edhe cfare Tv do perdoresh por nuk eshte nje dryshim shume i madh saper audio nuk kane asnje problem.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by MATJANI View Post
    Ndryshimi ndermjet dvi dhe hdmi eshte edhe cfare Tv do perdoresh por nuk eshte nje dryshim shume i madh saper audio nuk kane asnje problem.

per ate friksohem kam Tv Telefunken 42 Inq FullHd mirpo kur i shikoj filmat nga External ne HD disa filma mi hap disa mi hap pa Ze e disa qe jane 1080 nuk i hap fare behet fjal kur ti shikoj filmat nga harddisku i jashtem .. se per nga boxi nuk kam provuar asnjeher ne Hd. do me bej zeri si dhe si eshte ndryshimi per arsye te TV-s s enuk e kuptoj falimderit.

Uploads
    84

per ate friksohem kam Tv Telefunken 42 Inq FullHd mirpo kur i shikoj filmat nga External ne HD disa filma mi hap disa mi hap pa Ze e disa qe jane 1080 nuk i hap fare behet fjal kur ti shikoj filmat nga harddisku i jashtem .. se per nga boxi nuk kam provuar asnjeher ne Hd. do me bej zeri si dhe si eshte ndryshimi per arsye te TV-s s enuk e kuptoj falimderit.
    Zeri nuk ka probleme ne asnjerin dekoder ,sa per tv po thoja se po te kishe nje tv sd nuk do kishe asnje ndryshim ne cilesi sepse cilesine e figures do ta percaktonte tv dhe jo sa nxjerr dekoderi .
    Meqense ti ke tv full hd cilesine e figures percaktohet nga dekodri sepse tv suporton maksimumin e cilesise po ai dekoderi dm 800hd se sa eshte cmimi .

Advertise Here