ok te kuptova,,,por nes din ndokush si mundemi te aktivizojm EPG per al jazzersa sport nga hotbird ,kishte bere shume mire
Dua te update imaxhin "DreamElite" me SSL 87F me imaxhin 4.0-OE1.6 ne DM500HD me sim ferrari por dua te di se cili Cccam per klient eshte me i mire 2.1.3 apo 2.1.4 dhe gjithashtu te ruaj clinjen per MGcamd mbasi per Cccamin qe eshte Ccam.cfg e kam ruajtur. Pra per MGcamd ku vendoset clinja. Flm.
Pershendetje jam ne Gjilan/Kosove kerkoj Telekomand per DReambox 800 hd /se ku mund te gjej ne kosove apo edhe ne tiran dhe qfar cmimi kane ..telekomandat e dreambox 800 hd
Si dhe ku eshte dallimi nuk e kuptoj ne mes te ketyre dy DM 800 HD ... i kam shikuar fotot ne google njeri e ka vendin per HDMI njeri nuk e ka a jan HD te dyt apo si eshte puna ketyre...
Ju kisha Lut shum te me beni nje skjarim me te gjeresishem rreth kesaj pune se jam shum konfuz para se te blej po shikoj ta marr kete te parin DVI se e kam gjetur me qmim shum te mire ... mirpo nuk po e di a eshte HD edhe ky apo si funksionon a ka ndonje dobesi ne kualitet ne krahasim me tjetrin etjera qfar jane mangesit tjera..
per ate friksohem kam Tv Telefunken 42 Inq FullHd mirpo kur i shikoj filmat nga External ne HD disa filma mi hap disa mi hap pa Ze e disa qe jane 1080 nuk i hap fare behet fjal kur ti shikoj filmat nga harddisku i jashtem .. se per nga boxi nuk kam provuar asnjeher ne Hd. do me bej zeri si dhe si eshte ndryshimi per arsye te TV-s s enuk e kuptoj falimderit.
Zeri nuk ka probleme ne asnjerin dekoder ,sa per tv po thoja se po te kishe nje tv sd nuk do kishe asnje ndryshim ne cilesi sepse cilesine e figures do ta percaktonte tv dhe jo sa nxjerr dekoderi .
Meqense ti ke tv full hd cilesine e figures percaktohet nga dekodri sepse tv suporton maksimumin e cilesise po ai dekoderi dm 800hd se sa eshte cmimi .