pershendetje kush ka info rreth sistemit Goliath qe dream-multimedia po reklamon si te fundit
pershendetje kush ka info rreth sistemit Goliath qe dream-multimedia po reklamon si te fundit
Pershendetje te gjithve kam dreambox 800hd pvr ORIGINAL kush mund te me ndimoj te gjej nje Image me cccam filiminderit
pershendetje te gjithve ,, kam nje dm500 eshte me server po dua ta fleshoj me ndonje image tjeter , mirpo nuk dua qe ti humbas c-linen qe ka ,, e keqja esht se ai qe e ka pas i ka nryshu userin dhe passin , dhe kur shkoj ne menu me blu panel qe te dowladoj tuxboxcomander , nuk me lejon me nxjerr qe adresa nuk ban ,, a ka mundesi te me ndihmoj ndonjeri se si tia gjej un te dhanat e ccam, ose a ka ndonje prog qe tia kopjoj te llenat qe ka ..........................
a mundet kush me e testu kete soft, kam nje problem me te, qe krahun e shqiptareve sikur e obfuskon, sikur dicka i ben, tash a e ka hallin dm500 i imi apo mund te jete kudo, por me kete soft nuk arrin te kapi frekuencat e digitalb dhe tring e shume te tjera.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
ka dhe cccam 2.3.0 te integruar
Ka vetem shume mister dhe asnje gje konkrete deri tani, normalisht ky projekt duhet te kishte dale ne treg ne fund te vitit qe kaloi por nuk doli,kjo ka shume mundesi te jete e lidhur shume me faktin qe dmm eshte ne krize,ndoshta nga klonet e shumta qe dalin pambarimisht ne treg,dhe kjo krize eshte demostruar qarte me faktin qe dmm mbylli prodhimin e dm 8000 (shume persona ankoheshin se cmimi ishte shume i larte per nje dekoder te tille diku te 1000 euro),Goliath ky projekt eshte i lidhur jo vetem me te rejat teknologjike qe percjell por mbi te gjitha eshte synuar qe edhe te bllokoje perfundimisht fenomenin e kloneve, me pak fjale ka shume zera,disa video ne youtube, por me shume ka mister ne lidhje me kete projekt...... te pakten deri tani
imagine ke plot zgjidh sipas deshires kush te pelqen me shume ====> ketu
kam dm 800 te sapo blere dhe po shoh qe ka problem me marjen e komandave per levizjen e kanaleve me telekomade,,, duhet ti rri afer qe te punoj nqs i largohem ajo pothuajse smerr ose e merr me sh veshtirsi si mund te rregulloj?????
@Sandri
lol, nderroj baterit mendoj se ato e kane fajin :)
se kon baterite jo se ja kam ndru dm 800 e kam klon dhe me sa shoh osht problem me duket e DM qe se ka rrezen e marrjes se sinjalit mire sidomos kur e ndez ne fillim aparatin sme merre fare koman,,,,dmth duhet ta lej per pak kohe pastaj dhe kur fillon dhe merre afer punon disi se nga larg me shum veshtirsi k mund te jet problemi?????