Pershendetje te gjitheve!
Kush me jep nje EDG nemesis E2 Extra, edhe filet per te hapur linjen C: me OSCAM
faleminderit dhe na falni per shqetesimin
Pershendetje te gjitheve!
Kush me jep nje EDG nemesis E2 Extra, edhe filet per te hapur linjen C: me OSCAM
faleminderit dhe na falni per shqetesimin
extra nemesis ketu !
gonxhe,merri ketu ndoshta i duhet dhe ndonjerit tjeter.(dreamup 500hd ferrari+driver usb mini 232)
cuna du tju pyes se si mund te bej live streaming. une kam dreambox dhe 1 kanal live streaming por aty mund te ve on line vetem web camera, flm..
te spostova ketu se aty ku kishe shkruar ishe jasht teme.
shok kam nje dreambox 800 hd sa me ka ardhur nag zvicrra e kish nje flash image gemini enigma 2 mirpo ne fillim mu dhez po tash jo ne ekran te vogel te dreamboxit ma qet .... dreambox multimedia error e provova me dreamup me flashu po nuk po ban qka me bo
po me qka me ja hedh imagin me qfar programi ku nuk po me lejon mu kyq se vetem zi ma qet ne tv vetem ne ekranin e vet qe e ka multimedia error ma qet po edhe diqka se harrova e pat nje image te huaj po nuk ja disha passin e provofa me flash image por nuk ja disha kodin dhe ja bona faktory resset dhe jaz 4 her mu dhez e ma jo vetem ma qet error po nuk po e di qysh me ristartu kete
Pikesepari dm jote eshte clon dhe nuk i behet reset factory,per ti hequr paswordin flasho nje imazh te ri,pastaj duhet te dije disa te dhena,si cfare simi ka,sim1 apo sim2 apo sim2.01,po nuk dite keto dhe te kesh kabell rs232 dhe programin dreamup 1.3.3.4 per rregullimin e cloneve dhe heqjen e dreammultimedia error!.
Meso se cfare simi ka,hape kapakun nga siper dhe mbas ekranit te dm ne brendesi ke nje karte si sim telefoni,ne qofte se eshte i bardhe ose me shkronja dhe numra eshte sim1,ne qofte se eshte siper me ngjyre si te arit eshte sim2 ose 2.01 dhe ne qofte se eshte me siper me shkronjat Dream A8P security eshte sim origjinal.
Shikoje simin dhe pastaj te themi se cfare te besh,faleminderit