Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 70 of 101 FirstFirst ... 204560656869707172758095 ... LastLast
Results 691 to 700 of 1006

Thread: Dreambox - image, firm, soft, etj.

VIP Member mile kristo's Avatar
    Uploads
    268

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Quote Originally Posted by emiljano View Post
    e kam fjalen qe te punoj ne 2 dreambox te cilet nuk jane ne te njejten shtepi pra ne shpi te ndryshme ne ip te ndryshme. (une kete dua ta di thjesht per kurjozietet, se me kane then qe behet)

me cccam nuk eshte e mundur ashtu sic ta shpjegoi dhe fiku kurse me oscam po eshte e mundur, njerin e perdore si server dhe tjetrin si cliente te njejten linje reshare, kerko ne google guide se ka plot, se di kam postuar kohe me pare nji oscam me gjithe udhzus po nuk jam i sigurt po apo jo

2. Advertise Here
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

po e ke ne shqip ma thuaj ku e ke postuar, ose postoje nese nuk e ke postuar qe ta vendosim tek manualet.... ta kene antaret e interesuar

un nuk jam per kte lloj metode se mashtrohet ai qe te jep cline ne mirebesim, me mendimin se nuk do abuzosh... etj etj
    megjithate jemi te lire dhe secili te beje ate qe do ne ndergjegjen e tij ashtu si do e gjykoje.

kaloni mire

Quote Originally Posted by mile kristo View Post
    me cccam nuk eshte e mundur ashtu sic ta shpjegoi dhe fiku kurse me oscam po eshte e mundur, njerin e perdore si server dhe tjetrin si cliente te njejten linje reshare, kerko ne google guide se ka plot, se di kam postuar kohe me pare nji oscam me gjithe udhzus po nuk jam i sigurt po apo jo

Uploads
    268

Quote Originally Posted by Fiku75 View Post
    po e ke ne shqip ma thuaj ku e ke postuar, ose postoje nese nuk e ke postuar qe ta vendosim tek manualet.... ta kene antaret e interesuar

un nuk jam per kte lloj metode se mashtrohet ai qe te jep cline ne mirebesim, me mendimin se nuk do abuzosh... etj etj
    megjithate jemi te lire dhe secili te beje ate qe do ne ndergjegjen e tij ashtu si do e gjykoje.

kaloni mire
    fiko nuk jam i sigurte ne e kam postuar po mbai mend qe dicka kam postuar ne lidhje me kete prandai thash nuk jam i sigurt se postimi eshte bere para nji viti ne mos gaboi dhe nuk kam koha qe ta kerkoi po kush do ja jap manualin por sic e the dhe ti qe nuk eshte e keshillushme te perdoret , une per vete se perdore se nuk ja kam pas nevojen ,duhet te jet tek oscam user ne mos gaboi kur e kam postuar

Contributing Member emiljano's Avatar
    Uploads
    44

Quote Originally Posted by mile kristo View Post
    me ndihmon dot sesi mund ta gjej ne google??? un e kam cituar dhe me perpara qe nuk dua ta bej per ti vjedh dikujt por e bej per eksperiment ketu te shpia, pra e theksoj dhe njeher, nuk dua te vjedh njeri.

Junior Member
    Uploads
    0

Re: çelsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

rihatakud faleminderit per sqarimin, po dhe nje gje te fundit kam ne lidhje me kte. kam pare shum threade ktu qe kan postuar kodet qe hapin kanale te ndryshme dmth i kane bere copy paste thjesht ktu ne faqe. ne cfare formati dhe ne cmenyre organizmi duhet ti rujame kodet qe kemi psh me emer keys.txt dhe si duhet te jet rradhitja e celsave brenda files keys.txt ne menyre qe dreamboxi ti lexoje? te pershndes

Junior Member
    Uploads
    0

po nje menu dreamboxi ne gjuhen shqipe a ka ndonjeri, dmth gjuha e dreamboxit ne kete rast per DM500-S te jete ne shqip??

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Per dm500s e ke ne blu panel tek "locale" gjej sq dhe instaloje.
    Quote Originally Posted by hellox View Post
    po nje menu dreamboxi ne gjuhen shqipe a ka ndonjeri, dmth gjuha e dreamboxit ne kete rast per DM500-S te jete ne shqip??

Junior Member
    Uploads
    0

ok missoervin, te pakten gjeta threadin e duhur per te postuar. do e provoj neser. te pershendes

Senior Member
    Uploads
    0

PERSHENDETJE,
    kAM NJE DREAMBOX 500S DHE NUK ME NDIZET ASNJE LLAMBE E LANIT PRA NUK KOMUNIKON ME INTERNETIN. CDO GJE ISHTE NE RREGULL APARATI ISHTE NE PUNE KUR PAPRITUR NGECEN KANALET DHE LANI NUK NDIZEJ. NUK KISHTE AS VETETIME ASGJE. KUSH ME NDIHMON SI TA RIPAROJ APARATIN?ME NDIHMONI ME NDONJE SKEME

Uploads
    268

Quote Originally Posted by florinda View Post
    PERSHENDETJE,
    kAM NJE DREAMBOX 500S DHE NUK ME NDIZET ASNJE LLAMBE E LANIT PRA NUK KOMUNIKON ME INTERNETIN. CDO GJE ISHTE NE RREGULL APARATI ISHTE NE PUNE KUR PAPRITUR NGECEN KANALET DHE LANI NUK NDIZEJ. NUK KISHTE AS VETETIME ASGJE. KUSH ME NDIHMON SI TA RIPAROJ APARATIN?ME NDIHMONI ME NDONJE SKEME
    ketu e ke pergjigjen
    http://www.satsupreme.com/showthread...oft-etj/page58

Advertise Here